Håkon Skattum klubbmester i tennis

Finaledeltakerne i double i behørig korona- avstand. Fra venstre: Håkon Skattum, Sigbjørn Hemstad, Dragan Grujic og Morten Tangen. Skattum vant både single og double. I double i par med Sigbjørn Hemstad.

Finaledeltakerne i double i behørig korona- avstand. Fra venstre: Håkon Skattum, Sigbjørn Hemstad, Dragan Grujic og Morten Tangen. Skattum vant både single og double. I double i par med Sigbjørn Hemstad. Foto:

Av
DEL

Innsendt Klubbmesterskapet klasse A for herrer i Gjøvik Tennisklubb er da gjennomført. God interesse og mer enn 30 kamper er spilt!

Håkon Skattum ble singlemester etter en svært spennende finale mot Ken Hellerud. Hellerud hadde flere matchballer, men ringreven Skattum reddet til slutt i land seieren med et sikkert spill.

I double ble det også seier til Håkon Skattum, da i par med veteranen Sigbjørn Hemstad. Morten Tangen og Dragan GrGrujic var finalemotstander.

I det hele en flott høsthelg ved et av landets fineste tennisanlegg. Nå starter snart innendørssesongen opp i en nyoppusset hall. På Gjøvik finnes det muligheter for de som er glad i å spille tennis.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken