Gull-Ingvild: – <br/>Dette var utrolig stort

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi streamet fra Fjellhaven da kommunen viste at de satte pris på OL-innsatsen til Ingvild Flugstad Østberg. Klikk deg inn for å se et sammendrag av markeringen!

DEL

– Dette var veldig stort for meg. Jeg var spent på forhånd om hvor mange som ville komme, så det dunket litt ekstra i hjertet da jeg så hvor mange som hadde møtt fram. Det hadde jeg ikke forventet, smilte Ingvild etter at seansen var over.

700 møtte opp

Og våre reportere anslo at rundt 700 hadde møtt fram for å hylle Gjøviks nye skidronning.

Det er Gjøvik kommune og Gjøvik skiklubb som inviterer til åpen feiring av gulljenta.

Variert program

Gjøvik Olympiske Anlegg vil stå for selve opplegget.

– Det vil bli litt underholdning samt gratulasjoner fra ordføreren og representanter fra skiklubben. Også vil vi selvfølgelig mimre litt om hva som skjedde i Sotsji, forteller kultursjef Arne Moen.

Programleder for kvelden er Trygve Rønningen som blant annet skal intervjue Ingvild og Åge Skinstad på scenen. I løpet av arrangementet vil det bli vist video fra Sotsji, og Gjøvik Bybrass skal sørge for musikk gjennom feiringen.

50.000 kroner

Samme dag som Ingvild gikk inn til OL-gull på lagsprinten sammen med Marit Bjørgen, heiste ordfører Bjørn Iddberg flagget og lovet folkefest når Ingvild kom hjem til Gjøvik. Formannskapet bevilget sporenstreks 50.000 kroner til feiringen av gulljenta.

I kveld kom gulljenta rett fra verdenscupen i Lahti til Fjellhaven for å motta kommunens, skiklubben og folkets hyllest.

Også da Ingvild ble norgesmester på hjemmebane i 2009, ble hun behørig feiret. Den gang var det «stinn brakke» i Fjellhaven.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags