Mehl på andre sammenlagt

Gjørmeritt: Vidar Mehl etter norgescupfinalen der han ble toer. Sammenlagt i norgescupen holdt det imidlertid til andreplass.

Gjørmeritt: Vidar Mehl etter norgescupfinalen der han ble toer. Sammenlagt i norgescupen holdt det imidlertid til andreplass.

Emil Hasund Eid fra Harestua var overlegen i norgescupfinalen i terrengsykling i Sørum lørdag.

DEL

Med seier i tre av de fire første rittene, hadde Ole Hem fra Romeriksåsen SK sammenlagttriumfen så å si i lomma før finalen. Der gikk han for en ny førsteplass, men fikk det tungt på slutten og måtte se seg slått av Emil Hasund Eid.

Den eneste som hadde mulighet til å innhente Hem i sammendraget, var Vidar Mehl fra Raufoss & Gjøvik SK. Men etter å ha blitt treer i finalen forble han på andreplassen.

– Jeg visste jo at en eventuell sammenlagtseier bare var teori. Men mye kunne skje i et ritt som dette under så vanskelige forhold, så jeg kjørte det jeg hadde. Jeg er imidlertid veldig godt fornøyd både med både denne prestasjonen og sesongen som sådan, fastslo totningen, og smilte i skjegget som knapt syntes i det møkkete ansiktet.

Vedvarende regn hele den siste uka, samt natta i forveien og underveis på rittdagen, gjorde årets Stomperudritt i Sørum til en kraftprøve og et gjørmebad av de sjeldne.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags