Gå til sidens hovedinnhold

Ingvild klar for møte med Maiken

Artikkelen er over 2 år gammel

Ingvild Flugstad Østberg møter både Maiken Caspersen Falla og Krista Pärmäkoski til duell i Kirkebakken Grand Prix på Hamar onsdag.

- To timer fullspekket med dueller og treffsikre kommentarer fra verdens råeste skiløpere. Dette er vår lille, men ambisøse mål med Kirkebakken Grand Prix i år, sier primus motor Avle Christen Bjørn.

- Vi har en kompakt arena som er ytterligere forbedret gjennom at vi lager et oppløp på selve Stortorget. Publikum kommer tett på løperne. Og løperne er kanskje de råeste vi har i øyeblikket, tilføyer han.

Ingvild Flugstad Østberg og Maiken Caspersen Falla utfordres av sterke Krista Pärmäkoski fra Finland. Simen Hegstad Kruger kom til OL fra det ukjente. Han falt i starten i sin debut, han reiste seg, tok igjen hele feltet, før han smelte til og rykket fra samtlige. Og ble olympisk mester. Han kommer til Hamar sammen med verdens beste langrennsløper de siste årene,Martin Johnsrud Sundby.

Duellen mellom den gamle mesterPetter Northug jr og den nye, Johannes Høsflot Kæboblir virkelighet i Kirkebakken Grand Prix, opplyser arrangren.

Gjøvik skiklubbs Tuva Bakkemo og Mathilde Myhrvold fra Vind stiller også på startstreken for å måle krefter mot noen av verdens beste løpere.

Kommentarer til denne saken