Sist lagene møttes ble det scoret 18 mål. Får vi en ny målfest i Fjellhallen?

Daniel Stensrud og Gjøvik er ute etter revansje mot Hasle-Løren.

Daniel Stensrud og Gjøvik er ute etter revansje mot Hasle-Løren. Foto:

Det var ellevilt da Gjøvik Hockey tapte borte mot Hasle-Løren i helga. Onsdag klokka 19.00 kan du se revansjeoppgjøret i Fjellhallen på OA-TV.

DEL

Da spiller Gjøvik Hockey sin siste hjemmekamp før jul. Laget har hatt en knallsterk høst og innehar fjerdeplassen på tabellen etter at serien er like over halvspilt. Hasle-Løren på plassen bak har tre poeng mindre. Men tanke på å henge med i toppen av årets 1. divisjon, blir derfor kampen viktig for begge lag.

Her kan du se kampen: Gjøvik – Hasle-Løren

De to lagene møttes i helgen i det som ble et målkalas uten like. 11-7 stod det på tavla i favør Hasle-Løren til slutt. Gjøvik leverte en imponerende opphenting fra 7-2 til 8-7, men spolerte sine siste muligheter med å pådra seg noen dumme utvisninger og tapte altså til slutt 11-7.

Onsdag kommer muligheten for revansje, og om man skal tro det trener Patrik Bäärnhielm sa etter kampen, er det mye å rette på før onsdagens kamp. Gjøvik har imidlertid ved flere anledninger i høst slått tilbake med gode prestasjoner etter å ha levert svake prestasjoner, så mulighetene er absolutt til stede.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags