Reinsvoll best i en intens fotballkamp på Vind

Intenst i høstsola på Østbyhøgda

Intenst i høstsola på Østbyhøgda Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vind og Reinsvoll innledet helgen med seriekamp på Vind Idrettspark fredag kveld. Det endte med 4-1-seier til gjestene.

DEL

InnsendtReinsvoll startet kampen med høyt press og er det beste laget i 1 omgang. Vind får imidlertid den første store sjansen men Terje Børseth-Olebakkens skudd reddes av Reinsvolls keeper.

Bortelaget tar ledelsen etter 24 minutter etter et innlegg fra Gandalv Gabrielsen som går i en fin bue over Hoel i Vind-målet. Reinsvoll øker til 2–0 etter en corner som heades i mål av Sebastian Hjelmtvedt. Alt i alt en fortjent ledelse til Reinsvoll til pausen.

I andre omgang snus alt på hodet og Vind er det beste laget og presser totningene bakover på banen. Etter 65 minutter setter Morten Skjærstad ballen i korthjørnet etter å ha snurret rundt med midtstopperne. 

Vind presser voldsomt for å utlikne men som så ofte før kommer det en scoring imot etter 76 minutter. Vind fortsetter å presse høyt og blir snytt for en soleklar straffe etter 80 minutter da Morten Skjærstad legges i bakken alene med keeper.

Kampen ebber ut med 1–4 etter en kontring fra Reinsvoll.

Ca. 150 tilskuere for se en intens og god fotballkamp på Vind Idrettspark i kveld. Tommy Gjestvangs menn sikter mot opprykk som avdelingens klart beste lag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags