Slik gikk det i mandagens kamper i OA-ligaen

Daniel Amlien ble matchvinner da Redalen slo Moelven 2-1 borte mandag kveld.

Daniel Amlien ble matchvinner da Redalen slo Moelven 2-1 borte mandag kveld. Foto:

Både Redalen, Kolbu/KK og Raufoss 2 reiste over Mjøsbrua for å spille i OA-ligaen mandag. Bare Kolbu/KK kom tomhendt hjem.

DEL

Redalen tok den korte turen til Moelv og vant 2–1 over naboen på den gærne sida. Thomas Bjerke og Daniel Amlien var Redalens målscorere.

Bjerke ga gjestene ledelsen halvveis ut i første omgang etter forarbeid av Gultekin Güven. Sistnevnte hadde også en stor mulighet til å doble ledelsen før pause.

Daniel Amlien hadde første store sjanse i andre omgang, før Moelven utliknet etter en misforståelse i Redalens forsvar. Gjestene mistet noe av initiativet i kampen etter baklengsmålet, men mot slutten våknet redølene til liv igjen og Daniel Amlien ble matchvinner med en glimrende scoring på overtid. Teknikeren fra Raufoss dro først av et par spillere før han satte ballen utakbart i krysset.

Uventet tap

Brumunddal 2 – Kolbu/KK gikk på et uventet 2-3-tap for Brumunddal 2. Hjemmelaget tok en tidlig ledelse, men Kolbu/KK utliknet til 1–1 på straffe ved Henrik Gram Myhre.

«Dala» kom imidlertid sterkt mot slutten av første omgang, scoret to ganger og kunne gå til pause med 3–1. Anders Kleiven reduserte til 2-3, men nærmere enn det kom aldri kolbuingene.

3-3 igjen

Raufoss 2 var ille ut i bortekampen mot Storhamar, som ledet både 1–0 og 2–1. Et sterkt Raufoss-lag, som er ubeseiret hittil i OA-ligaen, kom tilbake og så ut til å sikre seieren helt mot slutten, men et Storhamar-mål på overtid sørget for at både første- og andrelaget til Raufoss spilte 3–3 denne serierunden.

Ingolfur Örn Kristjansson utliknet til 1–1 etter at Storhamar hadde tatt ledelsen. Etter pause var hjemmelaget igjen foran, men Fredrik Greve Monsen sørget for 2–2 snaut 20 minutter før slutt, og da fem minutter gjensto var det klart for nytt bortemål. Målscorer var unggutten Fredrik Bjørnerud.

På et hjørnespark på overtid sørget Storhamar for at Raufoss avga poeng for andre gang denne sesongen.

I søndagens eneste kamp i OA-ligaen vant FK Gjøvik-Lyn 5–0 over Nordre Land. Målscorere var Peter Holt Lange-Nielsen 3, Ivan Poparic og Mehdi Rasholi.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags