Senstad og Hjelmtvedt ferdige i Raufoss Fotball

Petter Senstad scoret sitt siste seriemål mot Follo på vakkert vis, og avsluttet Raufoiss-karrieren med å sørge for ekstraomganger og straffesparkkonkurranse i kvalikkampen mot Notodden.

Petter Senstad scoret sitt siste seriemål mot Follo på vakkert vis, og avsluttet Raufoiss-karrieren med å sørge for ekstraomganger og straffesparkkonkurranse i kvalikkampen mot Notodden.

Artikkelen er over 1 år gammel

Petter Senstad (34) terminerer sin kontrakt, og Steffen Hjelmtvedt (25) har valgt å ikke fornye sin kontrakt med Raufoss Fotball. Senstad er aktuell for FK Gjøvik-Lyn.

DEL

I en pressemelding skriver Raufoss følgende onsdag ettermiddag:

«Petter Senstad har i dag blitt enige med oss om terminering av sin kontrakt i Raufoss Fotball. Termineringen er etter Petters eget ønske. Raufoss Fotball ønsker ikke å legge noen hindringer i veien selv om kontrakten egentlig varer ut 2018. Petter har vært i klubben i en årrekke, har stått oppreist i oppturer og nedturer og har fått med seg 505 kamper i gult og svart. Nå ønsker han å fortsette fotballhverdagen på et lavere lokalt nivå. Vi takker Petter for innsatsen gjennom mange år, ønsker han lykke til videre og ønsker han velkommen tilbake til Raufoss Fotball ved en senere anledning.

Steffen Hjelmtvedt fornyer ikke sin kontrakt med Raufoss Fotball. Han velger å legge bort fotballen og konsentrerer seg om blant annet studier i framtiden, Steffen kom til oss i desember 2011 og har vært fast inventar på laget vårt siden dag 1. Vi ønsker også Steffen lykke til med nye utfordringer og en ny hverdag, ønsker han velkommen tilbake i klubben hvis det skulle bli aktuelt i framtiden».

Mye rutine borte

Raufoss mister dermed to forsvarsspillere som til sammen har spilt over 700 kamper i den gule og svarte drakta. Senstad kom fra FK Toten i 2003, men har denne sesongen fått kun ti kamper fra start. Hjelmtvedt var skadet en periode i sommer, men har ellers spilt samtlige kamper for klubben denne sesongen. Raufoss har forsterket forsvarsleddet med Stian Simenstad og Kevin Jablinski for kort tid siden.

Tilbud fra FK Gjøvik-Lyn

Senstad er nå høyaktuell for naboklubben FK Gjøvik-Lyn hvor hans mangeårige trener Espen Haug er sjef.

– Petter er svært ønsket hos oss. Han er en utrolig seriøs og god fotballspiller som har flere fine år igjen på fotballbanen. Jeg håper han kan hjelpe oss til å løfte klubben videre, og har fått kontraktstilbud fra oss. Så får vi se hva som skjer, sier Espen Haug.

– Langskudd

Haug har også trent Steffen Hjelmtvedt fra han kom til Raufoss foran 2012-sesongen til i fjor. På spørsmål om Hjelmtvedt også er aktuell for FK Gjøvik-Lyn, svarer Espen Haug:

– Det var nytt for meg at Steffen ikke skal fortsette i Raufoss. Det er jo en meget god spiller. Han skal nok få en telefon. Selv om det kanskje er et langskudd, så må man skyte for å få mål, sa Espen Haug og smilte.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags