Spår tøft møte med OBOS-ligaen – men bookmaker utelukker ikke at Raufoss kan overleve

Ole Kristian Lauvli og Raufoss får et tøft møte med OBOS-ligaen, om vi skal tro spilleselskapet NordicBet.

Ole Kristian Lauvli og Raufoss får et tøft møte med OBOS-ligaen, om vi skal tro spilleselskapet NordicBet. Foto:

Av

Som første spillselskap har NordicBet lagt ut oddsen på neste års utgave av OBOS-ligaen, og bookmakeren er ikke optimistiske på Raufoss sine vegne.

DEL

Oddsen på at Raufoss vinner ligaen er satt til hele 125,00. Det er nest høyst av alle klubbene i ligaen. Satser du 100 kr vil du sitte igjen med 12 500 kroner om Raufoss går til topps.

Christer Johansen, oddsekspert på norsk fotball hos spillselskapet – og som ikke er den samme Christer Johansen som faktisk spiller på Raufoss – forteller at de tror det blir en kamp for å overleve den kommende sesongen.

– Raufoss var kjempegode i årets sesong. De havnet i en tøff avdeling hvor Fredrikstad var spådd som den klareste kandidaten til opprykk, men Raufoss tok innersvingen på favoritten. Selv om de overbeviste denne sesongen, så blir det som venter i OBOS-ligaen et helt annet kaliber. Det er stor nivåforskjell, og det må gjøres en solid innsats på Nammo stadion før neste sesong om det ikke skal bli nedrykk, sier Johansen.

I OBOS-ligaen rykker de to lagene som ender sist ned, mens laget som havner tredje sist må spille kvalifisering. Til tross for at oddsmannen tror det blir tøft, utelukker han ikke at Raufoss kan klare å bite seg fast i OBOS-ligaen neste sesong:

– Det blir veldig, veldig tett i bunnen av tabellen, og akkurat nå ser vi på Raufoss som et av de svakeste lagene, men mye kan skje i løpet av vinteren. Hvis laget gjør noen solide forsterkninger, og jobber godt inn mot seriestart, utelukker vi ikke at vi må forandre oddsen, forteller oddsmannen.

Det er Start som er klar oddsfavoritt til opprykk, mens Sandefjord og Aalesund følger ikke langt bak. I bunnen blir det spådd at Raufoss vil kjempe med Skeid, Notodden, Tromsdalen og KFUM Oslo om å unngå nedrykk.

NordicBets oddsvurdering av OBOS-ligaen:

Start – 2.10
Sandefjord – 4.25
Aalesund – 4.75
Sogndal – 7.50
HamKam – 22.00
Ullensaker/Kisa – 22.00
Sandnes Ulf – 40.00
Strømmen – 60.00
Jerv – 90.00
Nest Sotra – 90.00
Skeid – 100.00
Notodden – 125.00
Raufoss – 125.00
Tromsdalen – 125.00
KFUM Oslo – 150.00

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags