Raufoss Fotball besøkte Voksenopplæringen i Vestre Toten

Hege Teig og Fredrik Greve Monsen i Raufoss Fotball fikk god mottakelse på voksenopplæringen i Vestre Toten.

Hege Teig og Fredrik Greve Monsen i Raufoss Fotball fikk god mottakelse på voksenopplæringen i Vestre Toten.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag 1. juni besøkte Hege Teig og Fredrik Greve Monsen fra Raufoss Fotball Voksenopplæringen i Vestre Toten.

DEL

InnsendtEtt av tiltakene som kom opp i evalueringen av Lunsjseminaret 4. mai, var å finne tiltak som kan påvirke flerkulturelle til å få et forhold til lokalidrett og andre fritidsaktiviteter. På Voksenopplæringa ble Hege og Fredrik møtt av bare bilde og positive elever og ansatte.

- Vi hadde to muligheter vil ville presentere for dem, forteller Fredrik: - 10. juni spiller Raufoss A-lag hjemmekamp mot Mjølner. Vi ville først og fremst invitere alle elevene og ansatte med familier gratis på kamp. Dette for å vise fram vårt flotte anlegg, skape relasjoner med Raufoss Fotball og møte nye mennesker. Har var responsen veldig god, og vi håper mange kommer.

23. juni spiller Raufoss A-lag mot Odd 2. Etter at mange av elevene kanskje har fått et forhold til klubben, stadion og noen av menneskene etter at de har vært på kamp den 10. juni, ønsker vi å utfordre/invitere dem til å bidra rundt arrangementet denne gangen. Altså jobbe på dugnad.

Dugnad er som kjent et særnorsk begrep, som forhåpentligvis flere forstår hva er etter de deltok på lunsjseminaret. Raufoss Fotball har hver hjemmekamp ca. 50-60 frivillige som dekke alle oppgaver. Dette kan være kiosksalg, billettsalg, parkeringsvakter, banemannskap, salg av gylne sekund, salg av supporterutstyr osv.

De som melder seg, blir satt sammen med alle som er satt til forskjellige roller. Elevene kan da se, lære og prøve de ulike oppgavene, som er typiske oppgaver som sorterer under begrepet dugnad.

- Dette er en super mulighet til å lære språk, bygge nettverk og få venner, samt være med på å vise hvor lite som skal til for å gjøre en stor forskjell. Dugnad er slett ikke farlig, avslutter Hege Teig.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags