Magisk kveld for knøttene i Raufoss Fotball

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tryllekunstner Daniel Granli trollbandt ivrige de yngste fotballspillerne i Raufoss Fotball på knøtte-kickoff i Vestre Toten kulturhus tirsdag.

DEL

En ny tradisjon ble startet i Raufoss IL Fotball denne kvelden. I jubileumssesongen 2018 har klubben avholdt tre kickoff for at alle skal komme i «fotballmodus». Klubbens eminente speaker, Thomas Hildonen, dro publikum gjennom showet sammen med ildsjel Fredrik Greve Monsen.

Forbildene

På programmet sto barneteater, tryllekunster, presentasjon av alle lag med tilhørende trenere, lageldere og faddere og ikke minst presentasjon av klubbens A-lag for både kvinner og menn. Ingen tvil om at de er forbildene i klubben.

Lekegruppa var først ute med å vinke stolt til publikum når deres navn ble opplest. Dette er spillere helt nede i tre år som har fått utdelt sin livs første drakt. En utrolig søt gjeng som får en fin start på fotballkarrieren gjennom å trene året i gjennom i Raufoss storhall. Noen ganger er det fotball, noen ganger er det sisten – det viktigste er uansett å ha det moro, sa trener’n.

Det var gjevt å bli avbildet sammen med spillere fra klubbens seniorlag både for kvinner og menn.

Det var gjevt å bli avbildet sammen med spillere fra klubbens seniorlag både for kvinner og menn.

Scoret på Lauvli

Det var lettere Justin Bieber-stemning blant de unge da programlederne spurte publikum om noen ønsket å komme opp på scenen for å score på Ole Kristian Lauvli.

Matteo fra gutter 10 år klinket ballen i mål og rev drakta over hodet, like magisk stemning som da tryllekunstner Daniel Granli fikk et bord til å sveve.

Årets sesong vil bli veldig innholdsrik i Raufoss Fotball – med flunkende nye 3er-baner på plass og ulike arrangement på rekke og rad utover i sesongen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags