Knallsterk seier i Alta

Anton Henningsson jubler for scoring mot Alta

Anton Henningsson jubler for scoring mot Alta Foto:

Raufoss tok en meget sterk seier borte mot Alta.

DEL

Alta yppet seg helt i starten før Anton Henningsson viste seg fram. Spissen både headet og skjøt utenfor før han fikset 1–0 på et skudd som det nok vil ta ei stund før hjemmelagets keeper tilgir seg sjøl for at han slapp inn.

I en meget god Raufoss-periode slo Stian Simenstad inn fra kanten snaut midtveis i omgangen. Emile Dadjo la igjen til Mikkel Maigaard Jakobsen, som plasserte ballen helt inn mot stolpen til 2–0 for vertene. Spesielt samarbeidet mellom Maigaard og Henningsson fungerte veldig bra.

Foto:

Men Alta ga seg ikke og trøkte på for redusering i sluttminuttene. Nærmere enn et godt, gammeldags møljespill foran Lauvli etter et frispark fra Håvard Nome, kom imidlertid ikke Alta. Det var ingen til å pirke ballen i mål, og dermed kunne Raufoss gå til pause med 2–0.

Alta grep lillefinger'n de fikk av Raufoss før pause og trøkte på også etter hvilen. Først fikk de et mål annullert, før Magnus Nikolaisen reduserte til 1–2 sju minutter ut i omgangen.

Raufoss hadde mer enn nok med å forsvare seg i første halvdel av omgangen, men gradvis så det også ut som litt av piffen begynte å gå ut av hjemmelaget. Kollektivt opptrådte Raufoss solid, selv om Alta stadig forsøkte seg – først og fremst på sin høyreside.

Raufoss hadde mest å vise fram på kontringer, og Mikkel Maigaard Jakobsen skjøt helt oppe i krysset før Mathias Belli Moldskred var nær ved å øke ledelsen fire minutter før full tid. Uansett holdt Raufoss unna og sikret seg en sterk borteseier mot et lag som ikke har avgitt poeng på de fire siste kampene.

Fakta

Alta – Raufoss 1-2 (0-2)

Scoringer: 0-1 Anton Henningsson (12), 0-2 Mikkel Maigaard Jakobsen (23), 1-2 Magnus Nikolaisen (52).

Best på Raufoss: Anton Henningsson og Mikkel Maigaard Jakobsen

Best på Alta: Håvard Nome

Dommer: Ajdin Medic, Trosvik IF.

Gult kort: Kevin Jablinski, Raufoss. Håvard Nome, Felix Jacobsen, Christian Reginiusen og Svein-Ove Thomassen, Alta

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags