Ikhsan tilbake når Raufoss møter Elverum

Ikhsan Fandi vil bli å se i aksjon når Raufoss møter Elverum fredag kveld.

Ikhsan Fandi vil bli å se i aksjon når Raufoss møter Elverum fredag kveld.

Artikkelen er over 1 år gammel

Ikhsan Fandi (19) har vært i Singapore for å hente flyttelasset, men fredag kveld blir han å se på banen når Raufoss møter Elverum i treningskamp som vises på OA-TV fra klokken 17.55.

DEL

Ikhsan Fandi fikk spille en halv time mot Mjøndalen (1–3) i årets første treningskamp. Før han skrev under to års kontrakt og reiste hjem for å hente flyttelasset. Mandag var han tilbake på Raufoss og trener Christian Johnsen kommer til å la unggutten prøve seg mot Elverum.

– Ikhsan har trent for fullt denne uka. Han mangler selvsagt litt på utholdenheten enda, men er i troppen. Han er aktuell for å spille. Så får vi se hvor mye det blir, sier Johnsen.

Hadelendingen Andreas Heggen, som har vært flere sesonger i Raufoss Fotball, er nå keeper i Elverum. Gran-gutten vokter målet når Elverum møter hans tidligere klubb i storhallen fredag.

Fullt mannskap

I utgangspunktet vil Raufoss stille sitt beste mannskap mot Elverum.

– Det er mulig vi kommer til å slippe til flere enn vi gjorde mot Silkeborg. Det er litt avhengig av hvor pigge spillerne er i beina. I utgangspunktet stiller vi med flest mulig av de vi tror vil kunne gjøre en god jobb. Vi jobber også mye med relasjoner, og kommer til å stille et bra lag også i denne kampen, sier Christian Johnsen.

Han forteller at Edvard Linneboe Race er uaktuell på grunn av gipset hånd. I tillegg sto fire spillere over onsdagens trening med småvondter.

– Vi får telle opp etter torsdagens trening og se hvem som blir med i troppen til fredagens kamp, sier han.

Vil vinne

Parafail Bizoza – nykommeren fra Herd – sto over kampen mot Silkeborg på grunn av litt lysketrøbbel. Han er tilbake i full trening og er i troppen mot Elverum. En kamp Raufoss tar på fullt alvor mot en motstander det skjer mye og hvor det som regel ender målrikt.

– Vi ønsker å vinne hver kamp vi spiller og vi vil utvikle oss. Alle kamper er derfor viktige for oss, sier Johnsen.

Kampen i storhallen på Raufoss spilles klokken 18.00. OA-TV sender kampen direkte med sendestart 17.55. Det betyr også at kampen i storhallen ikke kolliderer med VM-semifinalen mellom Tyskland og Norge. Den kampen starter klokken 20.30.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags