Fredrik legger fotballskoa på hylla

LEGGER OPP: Her jubler Fredrik Greve Monsen for scoring tidligere i sesongen. Nå legger han bort fotballskoene og fortsetter i en lederrolle i klubben.

LEGGER OPP: Her jubler Fredrik Greve Monsen for scoring tidligere i sesongen. Nå legger han bort fotballskoene og fortsetter i en lederrolle i klubben. Foto:

Fredrik Greve Monsen har valgt å legge opp som fotballspiller i Raufoss Fotball.

DEL
Fredrik Greve Monsen har over 100 kamper for A-laget i Raufoss Fotball. De siste to årene har han slitt med skader, men kjempet seg tilbake og spilte to kamper i 2. divisjon i år, samt flere kamper for andrelaget i 4. divisjon.

Nå har Monsen valgt å legge opp som fotballspiller i Raufoss Fotball.

– Klubben har vært kjent med Fredriks beslutning en tid og i dag har spillergruppa blitt informert. Fredrik er inne i en toårskontrakt med Raufoss Fotball og var ønsket med videre fra Christian Johnsen. Beslutningen er ene og alene Fredriks egen. Fredrik ønsker å gi seg helt som aktiv spiller og vil heller bruke tiden til å utvikle klubben og seg selv videre, skriver Raufoss Fotball i en pressemelding.

Greve Monsen har vært svært aktiv utenfor banen i Raufoss Fotball og fortsetter med oppgavene innenfor ledelse og administrasjon. I tillegg vil han få en administrerende rolle rundt herrelaget.
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags