Gå til sidens hovedinnhold

Klart for ny sesong med OA-tipset

Artikkelen er over 2 år gammel

Er du litt eller mye interessert i lokal fotball? Liker du å tippe? Da må du bli med i OA-tipset – vår uhøytidelige tippekonkurranse.

Vi har allerede fått noen forespørsler – og jo da, det blir OA-tipset i år også. Første runde kjøres i gang til helga, og som vanlig blir det åtte tipperunder før og åtte etter sommerferien.

Vi ser ingen grunn til å endre mye på en vellykket oppskrift, men en aldri så liten nyhet kan vi komme med denne sesongen; av de 16 tipperundene er det de 15 beste som blir tellende.

Les også

Delte på seierspremien i OA-tipset

 

Om du har hatt en veldig dårlig omgang, eller om du skulle glemme å levere ei uke, vil det fortsatt være muligheter i sammendraget. Men for at vi skal ha en noenlunde oversikt foran den siste runden blir denne tellende uansett. Det er med andre ord blant de 15 første rundene den dårligste blir fjernet.

Som vanlig kårer vi vinnere for hver runde. Hvis det er fler enn én som har samme poengsum, trekkes vinneren blant disse. Ukepremien er ei #OAfotball T-skjorte.

For sammenlagtvinneren vanker det ikke bare heder og ære; vi kan også friste med et universalgavekort på 3000 kroner for den som har flest rette når vi teller opp til slutt. Premiepotten deles hvis det er flere som havner på samme poengsum.

Her er sesongens første tippekupong:

1. Raufoss - Stabæk 2 M2)

2. Valdres/Fagernes - Elverum (K3)

3. Melhus – FK Gjøvik-Lyn (M3)

4. Lillestrøm 2 – Valdres FK (M3)

5. Redalen – FK Toten (M4)

6. Raufoss 2 – Gran (M4)

7. Nordre Land – MBK Domkirkeodden (M4)

8. Søndre Land – Kolbu/KK (M4)

9. Vind – Dokka (M5)

10. Faaberg 2 – Reinsvoll (M5)

Du kan levere kupongen elektronisk her eller på e-post: post@oa.no. OBS! Innleveringsfristen er fredag klokka 18.00.

Kommentarer til denne saken