Jardar (20) fra Brandbu har signert for Elverum: – Sjelden vare!

NY KLUBB: Jardar Jameson skiftet beite. Foto: Elverum Fotball.

NY KLUBB: Jardar Jameson skiftet beite. Foto: Elverum Fotball. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jardar Jameson fra Brandbu er siste tilskudd til Elverums opprykksjagende tropp.

DEL

(Hadeland) 20-åringen kommer til klubben fra Hønefoss, der han avsluttet kontrakten i slutten av juli.

– Vi har hatt Jardar på trening i 14 dager nå, og han har tydelig bevist at han har lyst og evne til å bli Elverum-spiller, sier trener Tore Fossum og legger til:

– Vi har mange prøvespillere innom i løpet av en sesong, men det er sjelden at de synes på banen fra dag én. Én ting er å være god, én annen er å bevise det!

– Har stor tro på ham

Jameson kommer fra Hønefoss, det han står med 19 kamper og ett mål. Han har også en fortid i Vålerengas junioravdeling. Elverum spiller i samme 2. divisjonsavdeling som Hønefoss.

– Det vil nok ta noe tid for ham å lære seg hvordan vi spiller, men dette er en gutt vi har stor tro på, og som er hentet til Elverum for å bidra, sier Fossum.

Jameson er en allsidig spiller som ifølge Elverum-treneren kan bekle både kant- og indreløperrollen.

– Som alle andre møter han selvsagt en konkurransesituasjonen i laget, men allerede nå kan vi si at han er en type som passer godt inn hos oss. Jardar kommer til å bli god, og så er det er spørsmål om hvor lang tid han trenger, avslutter Fossum.

- Jardar er en veldig spennende spiller som vi har stor tro på. Vi liker typen og måten han spiller fotball på, sier daglig leder i Elverum Fotball, Per Krogsæter til Hadeland.

Kan debutere til helgen

Jardar valgte nylig å avbryte sin kontrakt med Hønefoss BK. Årsaken til at han brøt med HBK er manglende tillit og spilletid under trener Frode Lafton.

Jameson trådte sine barnesko i Brandbu IF, før han gikk til Lunner og videre til Vålerenga fotball hvor han spilte junior og andrelagsfotball.

Han kan få sin debut i lokaloppgjøret mot Nybergsund lørdag. Den kampen kan du se direkte på Norgessporten på hadeland.no.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags