Kretsting med ny vri

Tom Henning Hovi (t.h) er glad for at Leif Anders Wentzel vil bidra med underholdningen på Kretstinget sammen med Trond Nagell-Dahl.

Tom Henning Hovi (t.h) er glad for at Leif Anders Wentzel vil bidra med underholdningen på Kretstinget sammen med Trond Nagell-Dahl. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

NFF Indre Østland tar grep for å gjøre tinget mer relevant for klubbene når de inviterer til det 30. ordinære Kretstinget i fotball 8.- og 9. februar.

DEL

Den tradisjonelle tingmiddagen byttes ut med stor fotballgalla med festmiddag, prisutdelinger og underholdning.

Leif Anders Wentzel og Trond Nagell-Dahl skal lose deltagerne gjennom fotballgallaen på First Hotel Victoria i Hamar, skriver fotballkretsen i en pressemelding.

Vil løfte Kretstinget

– Flere andre fotballkretser har gjort det til en tradisjon at de inviterer til fotballgalla med festmiddag og prisutdeling etter sesongslutt, og vi i NFF Indre Østland mener at en slik fotballgalla vil løfte Kretstinget på en flott måte, sier Janicke Gonstad, daglig leder i NFF Indre Østland.

Når tingforhandlingene avsluttes fredag kveld, forvandles tingsalen til et festlokale. De kjente artistene Leif Anders Wentzel og Trond Nagell-Dahl skal lose deltagerne ved fotballgallaen gjennom festmiddagen og prisutdelingen.

NFF Indre Østland skal kåre vinnere i ti ulike kategorier. Men vi trenger klubbenes hjelp til å nominere verdige kandidater i flere av kategoriene.

– Vi er utrolig fornøyde med at vi har fått med oss Leif Anders Wentzel og Trond Nagell-Dahl på laget denne kvelden. De to skal sørge for topp musikalsk underholdning og sy fotballgallaen sammen. Det tror vi blir meget bra, sier Tom Henning Hovi, KA Klubbutvikling i NFF Indre Østland.

Avhengig av klubbene

Artistene Leif Anders Wentzel og Trond Nagell Dahl er kjente for de aller fleste. Begge har markert seg sterkt i norsk musikkliv – både hver for seg og sammen. Begge kan også skilte med erfaring fra fotballbanen i barne- og ungdomsårene – om enn i noe varierende grad.

– Det er mulig at vi kommer litt innpå dette under gallaen, uten å gjøre alt for stort nummer ut av det, humrer Leif Anders Wentzel. Både Wentzel og Hovi håper at klubbene kjenner sin besøkelsestid – både når det gjelder å delta på fotballgallaen og nominere kandidater til de ulike prisene.

– For å skape en vellykket kveld er vi avhengig av klubbene. Vi vet det er utrolig mange dyktige personer som gjør en enorm innsats ute i klubbene. Dette er anledningen til å løfte dem fram i lyset og hedre dem på en flott måte, sier Hovi.

Plass til flere

Mange klubber har allerede varslet sin ankomst både på selve tinget og på fotballgallaen, men det er fremdeles plass til flere.

– Vi registrerer at det er et stort engasjement for fotballen, både på og utenfor banene, ikke minst på sosiale medier. Det er derfor å håpe at flere av våre 166 klubber stiller på Kretstinget og fotballgallaen, sier Janicke Gonstad i pressemeldingen.

Fotballkretsen har utvidet påmeldingsfristen, slik at etternølerne har sjanse til å melde seg på.

– Det er ikke meldt inn kontroversielle forslag til tinget, men vi har lagt opp til en god fagdel som klubbene kan ha stor nytte og glede av. Dette kommer i tillegg til de ordinære tingforhandlingene og fotballgallaen. Kretstinget i år er klubbenes scene, og den håper vi de vet å entre, avslutter Janicke Gonstad.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags