Rikholdig sportsmeny på OA-TV i helga

Jan Robin Furuset Lereng (t.v), Daniel Stensrud og Gjøvik Hockey skal opp mot Comet i helga, og kampen sendes direkte på OA-TV.

Jan Robin Furuset Lereng (t.v), Daniel Stensrud og Gjøvik Hockey skal opp mot Comet i helga, og kampen sendes direkte på OA-TV. Foto:

Raufoss' hjemmekamp mot Fram Larvik og Gjøvik Hockeys toppkamp mot Comet borte topper helgemenyen på OA-TV.

DEL

Det er innspurt i fotballen, Gjøvik Hockey koser seg på toppen på 1. divisjonstabellen og håndballen er også i full gang.

Med OA-TV kan de følge det meste direkte, om du ikke ønsker å se det fra tribunen - som selvsagt er det aller beste.

Men har du ikke anledning til å dra på Nammo stadion for å se Raufoss mot Fram Larvik, kan du se kampen direkte på mobilen eller pc-en, med kampstart lørdag klokka 15.00.

Eget målshow

Alle kampene i de to siste serierundene går samtidig, og i tillegg til at du kan se alle de andre kampene i Postnord-ligaen, kan vi også tilby et direktestudio parallelt med kampene. Der blir det målshow fra alle kampene, i tillegg til full oppdatering. Med i studio er Johannes Moesgaard (assistenttrener i Vålerenga), Jørgen Tjærnås (2. divisjonsguru) og Anders Kvam (tidligere trener, nå speider).

Klokka 13.00 sender vi Valdres FK - Gjelleråsen direkte, og samtidig spilles Løten - FK Gjøvik-Lyn. Denne kampen har vi dessverre ikke tilgang til.

Endelig test

Hockeygutta i Gjøvik har fått en strålende start. Lørdag får vi svaret på hvor godt laget er. Comet er en av de heteste seriefavorittene, og en bortekamp i Halden vil være den endelige testen for Patrik Bäärnhielms mannskap.

Kampstart er klokka 16.00, og den sendes selvsagt direkte på OA-TV.

Mathias Pedersen og Toten HK møter Alta søndag klokka 14.00.

Mathias Pedersen og Toten HK møter Alta søndag klokka 14.00.

Det blir anledning til å se se håndball direkte også denne helga. Gjøvik HK har spillefri i 2. divisjon, men gutta i Toten HK får besøk langveisfra. Alta er nemlig motstander i Totenhallen søndag. Her er kampstart klokka 14.00.

Vi anbefaler for øvrig alle å ta en titt på sports-tv-portalen oa.no/norgessporten. Den har nå fått en ansiktsløfting. Du kan nå klikke deg en på hver enkelt idrett og så videre til den kampen du ønsker å se.

Til orientering kan vi nevne at du finner både fotball, håndball, ishockey, volleyball og basketball inne her.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags