Offensiv Tallerud fortsetter i FK Toten

Jo Solberg (f.v), Lars Håkensbakken, Håkon Svellet, Trond Aass, hovedtrener Pål Tallerud, Audun Solheim og Bjørn Ingolf Sørum fortsetter alle i FK Toten neste sesong.

Jo Solberg (f.v), Lars Håkensbakken, Håkon Svellet, Trond Aass, hovedtrener Pål Tallerud, Audun Solheim og Bjørn Ingolf Sørum fortsetter alle i FK Toten neste sesong.

Pål Tallerud fortsetter som hovedtrener i FK Toten, og han har en klar målsetting om å kjempe om opprykk.

DEL
FK Toten hadde torsdag kveld møte med trenerstaben for A-laget sitt i 4. divisjon, B-laget i 5. divisjon og og Juniorlagene i elite og 2. divisjon.

Mye klart

Leder i FK Toten Jo Solberg kan etter møtet bekrefte at alle årets trenere rundt de nevnte lagene er med videre også kommende sesong.
- Selv om alle som har vært med rundt lagene våre i sesongen som har gått hatt gitt positive signaler i forhold til neste sesong, er det svært hyggelig at vi nå har dette på plass, sier Jo Solberg i FK Toten.
Før han fortsetter;
- Det jobbes med å få inn enda et par trenerressurser i staben rundt A-lag og junior, men når alle som har vært med oss de siste par årene ønsker å fortsette, tar vi dette som et godt tegn. Det gir oss i tillegg et glimrende utgangspunkt for en ny sesong. Den endelige rollefordelingen mellom trenerne vil bli fastsatt når hele trenerstaben er klar. Det som er helt klart er at Pål Tallerud fortsetter som hovedtrener for A-laget. Hans Olav Sethne, som har har hatt ansvaret for juniorlaget i elite de siste par sesongene, kommer nå etter eget ønske nå til å ta en rolle rundt guttegruppa i klubben.

Opprykk er målet

Pål Tallerud tar fatt på sin fjerde sesong som A-lagstrener. Han innrømmer at han har grublet litt på om han skulle takke ja til å fortsette.

- Jeg har hatt noen tilbud, og jeg har vært skikkelig inne i tenkeboksen. Det går litt på at jeg har vært i klubben såpass lenge, om vi klarer å holde trykket oppe og om respekten er slik den må være. Når jeg nå har sagt ja, så er det et klart mål for min del at vi skal kjempe om opprykk. Vi har utviklet laget over såpass lang tid, kjempet i toppen i år og har et så bra opplegg at jeg mener vi må tørre å si at vi skal kjempe om opprykk neste sesong. Klarer vi å beholde de spillerne vi nå har, og forsterke med en spiller i hvert ledd så har jeg tro på art vi skal kunne kjempe om opprykk, sier Pål Tallerud.

Foreløpig har ingen sagt at de gir seg. Klubben har heller ikke startet jakten på nye spillere.

- Det ble først klart torsdag at jeg fortsetter, og intensiveringen med å spikre neste år stall starter nå, sier Pål Tallerud.

God sesong

Leder Jo Solberg ser også lyst på framtiden i FK Toten.

- Vi har hatt en flott sesong nå i år. Med et A-lag som kom på tredjeplass i 4. divisjon, et juniorlag på andreplass i kretsens elitepulje og et B-lag som rykket opp fra 6. til 5. divisjon. Vi ønsker å bygge videre på dette, og jeg føler at det foregår svært mye positivt i klubben vår om dagen. Vi gleder oss blant annet veldig til at det nye klubbhuset som for tiden er under bygging skal stå ferdig til våren. Dette blir et løft for FK Toten som klubb, og vil gi oss en tydelig base og tilhørighet for spillere, trenere og alle andre involverte i og rundt klubben vår, avslutter Solberg.
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags