Gå til sidens hovedinnhold

Oliver og Odd imponerte i en time mot Rosenborg – men tapte 0–3

Artikkelen er over 4 år gammel

Oliver Berg spilte fra start da Odd måtte gi tapt mot Rosenborg – men Odd var lenge bedre enn trønderne på Lerkendal.

Gjøvik-gutten Oliver Berg fikk tillit fra start på laget til Dag-Eilev Fagermo, og det var gjestene fra Skien som i nesten en time var det beste laget. Men så presenterte Nicklas Bendtner seg, og så ble det plutselig et stygt tap for Odd.

Oliver Berg spilte i en offensiv indreløperrolle og bidro sterkt til å frustrere både hjemmelaget og Lerkendal-publikummet. Rosenborg hadde knapt nok en målsjanse før Bendtner viste hva han var god for på Pål André Hellands innlegg.

Espen Ruud og keeper Rossbach sørget i fellesskap for at Odd kom to mål under bare minuttet etter. Serbiske Milan Jevtovic laget 3–0 på spektakulært vis.

Oliver Berg ble erstattet av svenske Martin Broberg etter 65 minutters spill på stillingen 2–0 til Rosenborg. Han hadde jobbet utrettelig og fikk skryt av kommentatorene på Eurosport, ikke minst på grunn av sin løpskapasitet.

Ole Amund Sveen var ikke i troppen til Sogndal, som røk 1–3 for Sarpsborg 08 etter at de hadde tatt ledelsen 1–0. Fjorårets toppscorer for Sogndal hadde håpet å rekke seriestarten, men det gjorde han altså ikke.

Ruben Gabrielsen nyter stor tillit hos trener Ole Gunnar Solskjær, og kappingen spilte hele kampen på midtstopperplass i 1-0-seieren over nykommer Kristiansund lørdag.

For Kristiansund spilte Kamer Qaka hele kampen, mens Rocky Lekaj kom innpå som innbytter.

Henrik Kjelsrud Johansen og Vålerenga serieåpner mot hjemme mot Viking mandag kveld.

I 1. divisjon gikk Magnus Solum målløs av banen i Strømmens 0-1-tap for Ranheim i Trondheim. Både Solum og hadelendingen Steinar Strømnes spilte hele kampen for Strømmen.

Stian Simenstad rakk ikke å bli skadefri til Elverums seriepremière mot Ulf Sandnes. Det endte med 0-2-tap.

Kommentarer til denne saken