Spillerforbildet Maren har sjøl søsteren som forbilde

Maren Skjaker Grefsrud ble kåret til årets spillerforbilde på NFF VIndre Østlands fotballgalla på Hamar fredag.

Maren Skjaker Grefsrud ble kåret til årets spillerforbilde på NFF VIndre Østlands fotballgalla på Hamar fredag. Foto:

Av

– Jeg har alltid hatt et forbilde. Det har ikke vært noen Ronaldo eller annen stor spiller. Det har vært den aller nærmeste; søsteren min, sa Maren Skjaker Grefsrud – årets spillerforbilde – under fredagens fotballgalla i NFF Indre Østland.

DEL

Eina-jenta Maren Skjaker Grefsrud mottok massiv applaus for sin rørende takketale på gallaen på Hamar, og i etterkant ble hun hyllet av visepresident i NFF, Mette Christiansen.

– Hun er en meget verdig prisvinner, og innholdet i talen hennes er innertier i forhold til verdiene til Norges Fotballforbund, sa Mette Christiansen.

Godt miljø

Maren Skjaker Grefsrud trakk fram det flotte miljøet i Eina SK, der det alltid har vært rom for alle.

– Jeg og søster har hatt en fantastisk barndom, der vi lærte å bli trygge på oss selv og hverandre. Det er så viktig for meg. Er jeg trygg på meg selv, klarer jeg også å gjøre andre gode, sa Maren Skjaker Grefsrud.

– Jeg må gjøre de andre gode. Det er det det handler om, sa hun.

Sammen med resten av laget samlet hun i fjor inn over 90000 kroner til Barnekreftforeningen, en innsamlingsaksjon hun var en av initiativtakerne til.

Enormt hjerte

I juryens begrunnelse heter det at Maren Skjaker Grefsrud fra tidlige barneår har vært en stor lagspiller, med et enormt hjerte for klubben sin Eina SK. Hun har vært en viktig årsak til et godt og stabilt miljø i laget og klubben.

Hun gir mye av seg selv og setter av tid til sine medspillere, klubbens yngre spillere, dommere, motspillere og alle som måtte vise et engasjement.

Som følge av alle disse kvalitetene har Maren i en årrekke vært Einas kaptein og er en spiller med verdier og engasjement ethvert lag ønsker seg.

Alle prisvinnerne samlet på ett brett under fotballgallaen på Hamar.

Alle prisvinnerne samlet på ett brett under fotballgallaen på Hamar. Foto:

100 feststemte

Den første fotballgallaen i fotballkretsens historie ble en ubetinget suksess.

Hele ti priser ble delt ut til verdige vinnere fra ulike klubber i NFF Indre Østland. Gallaen samlet rundt 100 feststemte fra klubbene i Hedmark og Oppland, i tillegg til representanter fra Norges Fotballforbund.

Toppartistene Leif Anders Wentzel og Trond Nagell Dahl loste deltakerne gjennom fotballgallaen og de mange prisutdelingene. De vartet opp med så vel fotballåter som lune og artige kommentarer mellom innslagene.

Leif Anders Wentzel i samtale med Årets klubbsjel Hans Christian Møllerhagen.

Leif Anders Wentzel i samtale med Årets klubbsjel Hans Christian Møllerhagen. Foto:

Årets klubbsjel

Hans Christian Møllerhagen mottok prisen som årets klubbsjel, for sin lange fartstid, mange sentrale roller og stort engasjement og arbeid i Kolbu/KK. Han har over 20 år i klubben som engasjert ildsjel.

Av lokale prisvinnere ellers fikk Raufoss Fotball prisen som årets fair play-klubb. «Alle med»-general, Fredrik Greve Monsen, mottok prisen på vegne av klubben. Raufoss Fotball kan vise til et målrettet arbeid for fair play, blant annet ved å ha et likeverdig tilbud til både jenter og gutter, dokumentert en aktiv inkluderingspolitikk og skriftlige retningslinjer når det gjelder fair play.

Vind Idrettslag ble kåret til årets kvalitetsklubb. Juryen trakk her fram at Vind IL har tydelige og godt forankrede planer for rekruttering og utvikling av spillere, samt faglig, dyktige personer i sentrale roller.

Svein Nielsen ble tildelt NFF Indre Østlands hederstegn.

Svein Nielsen ble tildelt NFF Indre Østlands hederstegn. Foto:

Målrettet dommer

Årets kretsdommer ble Christoffer Dalby Bergestuen fra Reinsvoll IL. Han har de siste årene jobbet målrettet og bevisst for å utvikle seg som dommer. I tillegg kan han vise til meget gode resultater i dommergjerningen, noe som har resultert i at han denne sesongen skal dømme fast i Norsk Tipping-ligaen.

NFF Indre Østlands hederstegn gikk helt fortjent til to av lokalfotballens hedersmenn, Odd Erik Sundbakken og Svein Nielsen. NFF Indre Østlands hederstegn tildeles personer som administrativt, sportslig eller på annen måte har bidratt til å fremme fotballsporten i kretsen, noe som må kunne sies om begge vinnerne.

Både Sundbakken og Nielsen har, i tillegg til mange års innsats i egne klubber, vært engasjert i kretsarbeid. Sundbakken som sone- og kretslagstrener og kursinstruktør for trenere, Nielsen i ulike komiteer og som kursinstruktør i utdanningen av ledere.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags