Gå til sidens hovedinnhold

Christian Johnsen avbryter treningsleiren og reiser hjem

Artikkelen er over 3 år gammel

Raufoss-trener Christian Johnsen må avbryte treningsleiren i Malaga på grunn av sykdom. Torsdag klokken 13.30 forlot han spillerhotellet og satte seg på et fly hjem til Norge.

– Det er selvsagt kjedelig, men jeg har ikke mer energi og må hjem til legen for å få fikset problemene, sa Christian Johnsen.

Han har slitt med sykdom ei uke, men har trosset smertene og gjennomført gode treninger med stor intensitet og kvalitet på Malaga likevel.

– Problemene har kommet den siste uka, men jeg håpet det skulle bli bedre. Det har i stedet blitt verre. Så lenge jeg ikke har energi til å gjennomføre jobben her så er det bedre at jeg kommer meg hjem og blir frisk, sa Johnsen før han forlot spillerhotellet og ble kjørt til flyplassen i Malaga.

Hervas leder laget

Manuel Hervas vil nå lede treningene den siste delen av treningsleiren. Sammen med keepertrener Rickard Claesson og lagleder Tommy Fyhn.

– Det skaper ingen problemer at jeg må hjem. Vi kjører treninger som vanlig. Det kommer til å bli gode treninger og gutta skal hygge seg. Manuel og jeg har snakket om treningene og planlagt hva vi skal gjøre. Det blir veldig bra, sa en Johnsen.

Manuel Hervas ga sin hovedtrener en god klem før han reiste og syntes det var trist at «sjefen» måtte reise hjem.

– Christian og jeg har planlagt hva vi skal gjøre. Jeg skal ikke være hovedtrener selv om han reiser hjem, men jeg skal gjennomføre det opplegget vi har vært enige om. Det håper jeg skal gå bra, sa Hervas.

Fullt trøkk

Fredrik Greve Monsen syntes også det var trist at Johnsen måtte reise hjem på grunn av sykdom, men mener det ikke vil ha noe å si på kvaliteten på øktene som gjenstår på solkysten.

– Det vil ikke få noen ting å si på innsats og kvalitet. Vi skal gjennomføre like gode økter, selv om det er synd Christian må reise. Jeg håper han blir bra så raskt som mulig og er tilbake på feltet når vi kommer hjem, sa Greve Monsen.

Kommentarer til denne saken