Gå til sidens hovedinnhold

Brikkene faller på plass for damelaget til Raufoss

Artikkelen er over 3 år gammel

Brikkene begynner i falle på plass i apparater rundt damelaget til Raufoss Fotball. Hovedtrener ståle Bokalrud får med seg Dag Stian Lindstad som assistenttrener og Trond Børresen som keepertrener.

- Jeg synes det ser ganske bra ut. Vi har jobba for å få ting på stell før vi starter opp igjen med trening førstkommende mandag, sier Ståle Bokalrud.

Da har spillerne hatt ferie med egentrening i en drøy måned.

- Det er ikke så lenge til jul. Det viktigste fram dit blir å komme i gang igjen med god trening, sier hovedtrener Bokalrud.

Godt trenerteam

I Raufoss Fotball føler de nå at de har fått på plass et godt trenerteam til forestående sesong i 2. divisjon.

Ståle Bokalrud og Trond Børresen var også med i trenerteam i 2018-sesongen, mens Dag Stian Lindstad er ny i teamet for 2019.

- Ståle har besitter masse erfaring som spiller og trener på høyt nivå, og vil sammen med Dag Stian og Trond kunne løfte damefotballen til Raufoss Fotball enda ett hakk neste sesong, forteller administrativ leder i Raufoss Fotball Damer, Øystein Bjørge.

- Dag Stian har i mange år vært aktiv i trenerteam for Skreias jenter/damer, og vil være en veldig god støttespiller for Ståle og Trond i sesongen som kommer, tilføyer han.

Tre fellestreninger

Damelaget starter sesongforberedelser med tre fellestreninger fram til jul. I tillegg står egentrening på planen i de respektive ukene.

- Vi prøver også å arrangere en treningskamp i løpet av disse ukene, men har ikke bekreftet motstander ennå, forteller Øystein Bjørge.

Damelaget har planlagt sju-åtte treningskamper i perioden desember til mars, hvorav kamper mot motstandere som Ottestad, Hønefoss, Høybråten/Stovner og Lillehammer er planlagt. De er også i dialog med to-tre andre mulige motstandere som vil gi svært god motstand.

- Det ligger dermed an til flere gode og spennende treningskamper i sesongoppkjøringen for vårt damelag, sier Bjørge.

Finstad tilbake

Spillerstallen fra 2018 er intakt, med unntak av keeper Heidi Manneset Snersrud som neste sesong vil spille for samarbeidslaget Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn.

Så langt har de signert en ny spiller og vil få besøk av ytterligere et par andre spillere i tiden som kommer – som også ønsker å se på nivået i klubben.

- Vi er svært glade for at Karina Finstad har valgt å komme tilbake til Raufoss etter 1,5 år i andre klubber. Karina er en hurtig, hardtarbeidende og god angrepsspiller som det blir spennende å følge i sesongen som kommer, avslutter Øystein Bjørge.

Foruten Raufoss Fotball vil neste års 2. divisjon avdeling 1 bestå av følgende lag: Kongsvinger, Høybråten og Stovner, Frigg, Stabæk 2, Drøbak/Frogn, Ottestad, Ull/Kisa, Vålerenga 2, Fart 2, Sarpsborg 08 og Lyn 2.

Kommentarer til denne saken