Gå til sidens hovedinnhold

Festfotball av Raufoss

Artikkelen er over 9 år gammel

Raufoss slo Nybergsund Trysil hele 3-0 i Raufoss storhall søndag kveld. Se publikumsbilder!

Ved halvtid ledet hjemmelaget 1-0. I et fyrverkeri av en fotballkamp med høyt tempo, stor presisjon og stor spenning, lekte i perioder hjemmelaget katt og mus med Nybergsund.

Hjemmelaget formelig boblet over av spilleglede anført av en en meget god midtbaneduo i Oliver Berg og Daniel Haug. På topp var selvsagt Henrik K. Johansen det naturlige oppspillspunktet, og i det 27. minutt var det klart for duoen Berg/Johansen. Sistnevnte klinte ballen i hjørnet uten sjanse for ex-Raufosskeeper Olav Dalen. Hjemmelaget fortsatte å angripe, og det var nærmest mirakuløst at de ikke klarte å putte flere baller i nota.

I andre omgang fortsatte Raufoss stormløpet, og denne gang var det Guven som fikk kranglet ballen i mål. Gjestene måtte høyere i banen, og dette ga rom for kontringsvillige Raufoss-spillere. I det 88. minutt fastsatte Henrik K. Johansen sluttresultatet til 3-0 etter at Daniel Haug serverte ballen på sølvfat.

Dette var kampen Raufoss måtte vinne for å holde liv i opprykksdrømmen, og måten de gjorde det på står til ti av ti mulige poeng.En fantastisk fotballkamp av to meget gode lag i Raufoss storhall.

OA fulgte Raufoss live her