Enkeljympa, spretten morro!

Av

Friskis&Svettis Gjøvik byr i samarbeid med Gjøvik kommune på en utrolig morsom nyhet denne høsten: ENKELJYMPA

DEL

Innsendt Og hva er så det tenker du? Jo Enkeljympa er trening til musikk tilrettelagt for ungdom og voksne med utviklingshemming.

Morsom trening for hele kroppen med enkle bevegelser og masse energi. Enkeljympa henvender seg først og fremst til ungdom og voksne med utviklingshemming – en bred målgruppe der alle har ulike behov og forutsetninger. Alle deltar ut ifra egne forutsetninger.

I Enkeljympa gjør vi bevegelser som trener kroppens grunnfunksjoner. Vi utfordrer styrke, kondisjon, bevegelighet, kroppsbevissthet, holdning og balanse. Musikken er motiverende, det er lett å følge bevegelsene og når vi er mange sammen gir det ekstra energi. Bare se på bildene, de taler for seg selv!

Enkeljympa ledes av vår kjære instruktør Lena Liman som har et stort engasjement for målgruppen. Trenger du å ha med deg ledsager på treningen er han eller hun selvfølgelig hjertelig velkommen!

Stedet er Gjøvik videregående skole hver mandag klokken 1830. Vi byr på gratis prøvetime slik at du får sjekka om dette er noe for deg før du eventuelt blir medlem.

Velkommen!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags