«Det er jo helt konge at to gjøvikgutter møtes i tippeligaen»

Henrik Kjelsrud Johansen på sin første trening i Haugesund-drakta.
Foto: Harald Nordbakken

Henrik Kjelsrud Johansen på sin første trening i Haugesund-drakta. Foto: Harald Nordbakken

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Det kan skje allerede søndag.

DEL

Søndag møtes nemlig Haugesund og Odd Grenland i tippeligaoppgjøret på Haugesund stadion.

Dag Alexander Olsen ble klar for Odd i går, samme dag som Henrik Kjelsrud Johansen signerte for Haugesund. Begge forventes å være i sine lags tropper når lagene møtes i eliteserien søndag.

– Det er jo helt konge at to gjøvikgutter møtes i tippeligaen. Henrik er en veldig fin fyr og god spiss. jeg ønsker han all lykke i Haugesund, sa Dag Alexander Olsen til OA-sporten da han fikk vite at Kjelsrud Johansen hadde signert for HFK.

Dag Alexander Olsen er også veldig fornøyd med å få kontrakt med Odd Grenland. Han har imponert Dag-Eilev Fagermo og trenerteamet så mye at det har blitt jobbet hardt for å få på plass en ekstern finansiering. For klubben selv har ikke mulighet til å hente og lønne noen ny spiller nå.

– Vi har lisenskrav vi må forholde oss til, så vi kan ikke belaste den totale økonomien ytterligere. Men er det slik at han finansieres 100 prosent eksternt, skal nok dette gå i orden, sa Odd-leder Trond Haukvik til Telemark Arbeiderblad etter styremøtet onsdag kveld. I går ble han klar.

Gjøvik-gutten, med en fortid i Valencia og Tottenham, blir Odd-spiller ut sesongen. Eksterne bidragsytere, inkludert Oddrane supporterklubb, gjør det mulig. Er både spiller og klubb fornøyd kan det bli aktuelt å forlenge etter inneværende sesong.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags