Gå til sidens hovedinnhold

Gode NM-resultater i freestyle og slow

Artikkelen er over 3 år gammel

Helga 5. og 6. mai ble norgesmesterskapet i freestyle og slow arrangert i Fjellhamarhallen på Lørenskog. Totalt deltok rekordmange 1400 dansere.

Dance4fun stilte med 40 dansere fordelt i alle klasser og nivåer, helt fra nybegynnere under 6 år til elitedansere over 16 år. Nivået var skyhøyt og danserne fra Raufoss representerte klubben godt.

Her er de individuelle resultatene:

Zira Reece Wilson 1. plass i rekrutt freestyle 12–14 år
Anna Rosethaugen Næss 1. plass i litt øvet freestyle 12–14 år
Marthe Almåsstø Lundgjerdingen 5. plass i mester slow 12–14 år
Hedda Granum Evensen 6. plass i mester freestyle over 16 år
Ronja Nordnes Evensen 4. plass i champ freestyle 14–16 år
Lene Henriette Frøsaker 3. plass og Tina Engh 5. plass i champ over 18 år
Amalie Tandsæther 5. plass i freestyle og 6. plass i slow i klassen champ over 18 år
Julie Roseth 4. plass i slow elite 16–18 år

Klubben stilte også med to team: «Mini Diva's» bestående av 12 dansere i klassen under 11 år og «Pink Queen's» bestående av 20 dansere over 11 år.

I klassene under 11 år blir det ikke gitt plassering, men Mini Diva's gjorde en fantastisk framføring og fikk gode tilbakemeldinger av dommere og publikum. Pink Queen's presterte utrolig godt som team med høyest antall dansere og stakk av med tredjeplassen.

– Jentene på Raufoss er utrolig flinke til å støtte og motivere hverandre, både på treninger og konkurranser. Vi har et fantastisk samhold i klubben hvor trenere, foreldre og dansere er flinke til å stille opp og legge til rette for et trygt miljø for alle, hvor danseglede står øverst på listen, forteller trener Andrea Korsvoldlien Kristiansen.

– I de største og tøffeste klassene på NM med 40–50 dansere er en semifinale med 12 dansere også en kjempeprestasjon, og vi hadde mange semifinaler denne helgen også, fortsetter hun.

Kommentarer til denne saken