Biri IL hviler ikke på laurbærene

Styreleder Magnar Linnerud (t.h) og nestleder Jan Robert Berg delte ut idrettsstipend til Petter Lyngby og Rikke Voldengen.

Styreleder Magnar Linnerud (t.h) og nestleder Jan Robert Berg delte ut idrettsstipend til Petter Lyngby og Rikke Voldengen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter å ha ferdigstilt flerbrukshallen og en kombinert skøyteflate/ballbinge, gyver Biri IL løs på nye oppgaver.

DEL

Det ble klart etter årsmøtet i det driftige idrettslaget, der styreleder Magnar Linnerud fikk med seg Jan Robert Berg (nestleder), Lise Øverjordet (sekretær), Torfinn Austad (sekretær) samt styremedlemmene Øivind Knutsen Hårstad, Espen Gutubakken, Vilde Frydenlund og Henrik Baksjøberg Russ i det nye styret – sistnevnte som ungdomsrepresentant.

Biri IL kan se tilbake på et meget aktivt år, med bygging av Biri Flerbrukshall samt kombinert skøytebane/ballbinge med vant fra OL som de fikk fra Gjøvik Olympiske Fjellhall.

Frisbeegolfbane

Totalomsetningen siste år var på cirka tre millioner kroner, med et underskudd på cirka 200.000. Egenkapitalen i klubben er imidlertid på sterke 1,3 millioner kroner.

Både i fotball-, ski-, allidrett- og sykkelgruppa har aktiviteten vært stor det siste året. I tillegg har den nye flerbrukshallen resultert i stor rekruttering til håndballen.

Og mer skal det bli. Årsmøtet vedtok å bygge ni hulls frisbeegolfbane i lysløypetraseen. Hele anlegget er kostnadsberegnet til 597.000 kroner, hvorav 268.000 kroner i spillemidler. Det ble også gjort vedtak om å utrede LED-lys i lysløypa, pluss lys i den delen av løypa som mangler lys i dag. I tillegg blir det flomlys på den nye skøytebanen/ballbingen.

Idrettsstipend

På årsmøtet ble styret for Biri Flerbrukshall samt byggeleder Trond Øyvind Nilsen takket for jobben som er gjort i forbindelse med realiseringen av den nye hallen.

I tillegg ble Petter Lyngby og Rikke Voldengen tildelt hvert sitt idrettsstipend. Begge er treningsvillige og talentfulle fotballspillere. Førstnevnte søker seg nå inn på Wang Toppidrett Fotball på Hamar, mens Rikke gjør det samme på NTG Kongsvinger.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken