Seeberg synes arrangørene har kvittert perfekt på utfordringen skiforbundet ga Asbjørn Windingstad & co. for to år siden.

– Da er det min oppgave å sikre Beitostølens kandidatur videre som verdenscuparena i Norge. I tillegg må jeg få nevne at Beitostølen har noe få andre har; en infrastruktur som skaper et unikt felles miljø. Det er noe alle vil ha, og er viktig når arrangementer skal tildeles, sa en strålende fornøyd skipresident.

Vegard Ulvang er medlem i langrennskomiteen i FIS: Ulvang hadde også bare lovord å komme med.

– Det er imponerende hva Beitostølen og samfunnet her har fått til. Løypene holder nå god verdenscupstandard og de skiller veldig godt. Snøproduksjonsanlegget er et mønster for alle andre arrangører og fasilitetene på stadion har gjort Beitostølen til en flott verdenscuparena. I helga var det også mange mennesker og flott stemning her. Jeg vil bare gratulere folkene på Beitostølen med et veldig flott verdenscuparrangement, sa Vegard Ulvang.

Helgas verdenscup ble en eneste stor skifest. Suverene norske langrennsjenter, flotte forhold og et perfekt arrangement ble kronet med strålende vær søndag. I år kom også tilskuerne som har vært sårt savnet mange ganger tidligere. Lørdag var det rundt 4000 tilskuere. Det er ny rekord.

– Det ble kjempestemning på stadion. Virkelig bra, sa Ulvang.

Han fikk støtte av eks-landslagssjef Erik Røste, som var en viktig brikke da Beitostølen fikk verdenscuprenn.

– Det har blitt et kjempeflott anlegg her. Arrangørene har gjort en kjempejobb. Det er bare å gratulere, sa Røste.

Neste verdenscup på Beitostølen er i 2009. Vegard Ulvang bekrefter at det ligger inne på FIS-kalenderen. Han tror også Beitostølen har lagt inn gode aksjer for å få langt flere verdenscup når neste langtidskalender skal behandles.

– Beitostølen må ligge inne med renn annethvert år så langt jeg kan se. Det må klare endringer til om det ikke skal skje. Beitostølen har helt klart styrket sin posisjon gjennom to kjempehelger her. Nå er det riktige løyper. Det var helt nødvendig. Alt ligger egentlig til rette her nå, forteller Vegard Ulvang.