Helga Margrete Lunden Frydenlund er kunstneren bak det du får se på kunstutsilling på PULS-Ditt værested i desember. Dette er Helga Margretes andre separatutstilling.

Helga Margrete har alltid hatt interesse for å lage ting, tegne og skrive dikt. Bildene i denne utstillingen beveger seg et sted mellom spøk og alvor, og består av 13 tusjtegninger og collagebilder. Du finner også strikka, hekla og perla håndarbeider på denne utstillingen.

Helga Margrete har laget ting til Normisjons julesalg hvert år i over 10 år, og har vært med på kunstgruppa siden 2006. Hun har også gått på Stavern folkehøgskole på linja tegning/bilde. Hun har vært frivillig medarbeider på PULS/Fretex siden starten i 2015, og sier at hun har stor glede av dette. Salget av bilder og håndarbeider går i sin helhet til PULS-Ditt værested etter Helga Margretes ønske.

PULS-Ditt værested ønsker å bidra og oppmuntre til kreativitet og kunstneriske uttrykk, og håper du vil stikke innom og få glede av utstillingen hos oss i desember, og kanskje kjøpe med deg noen fine julegaver?

Velkommen!