SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

VIF sliter på bortebane

Stavanger  20190506.
Eliteserien i fotball 2019: Viking -Vålerenga.
Vålerengas trener Ronny Deila etter kampen mellom Viking og Vålerenga på SR-Bank Arena.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Stavanger 20190506. Eliteserien i fotball 2019: Viking -Vålerenga. Vålerengas trener Ronny Deila etter kampen mellom Viking og Vålerenga på SR-Bank Arena. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Oddsen på hjemmelaget er helt klart tiltalende!

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Premier League: Liverpool gjør jobben sin

Oddssingel Premier League: Manchester City tåler presset

Oddssingel Eliteserien: Vanskelig bortekamp for Brann

Oddssingel Eliteserien: Ranheim kan overraske mot Vålerenga

Søndagskupongen: Molde er klink på søndagskupongen

Lotto: Åtte nye Lotto-millionærer på lørdag

Joker: Laksevåg-mann vant to millioner kroner

V75 Charlottenlund: V75-søndag med Copenhagen Cup

V64 Göteborg: Fantastisk V64-jackpotomgang på galoppen

For en fotball-søndag vi har foran oss! Søndag spilles siste serierunden i Premier League. Nå skal det avgjøres. Hvem vinner ligaen? Manchester City eller Liverpool? Det ligger an til bli en skikkelig rysare. I tillegg er det full serierunde både i Eliteserien og 1. divisjon her hjemme. Ellers spilles siste serierunden i 2. Bundesliga, hvor tre klubber kjemper om den siste direkte opprykksplassen til 1. Bundesliga. Og det er også nest siste serierunden i La Liga, hvor det fortsatt er spenning både i kampen om den siste Champions League-plassen og hvem som rykker ned.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Ranheim - Vålerenga H - 2,85 (Spillestopp 17:55)

Ranheim innledet med tre strake tap, men har to seire og en uavgjort etter det. Fjorårets store positive overraskelse er således litt på gang igjen. Hjemme har laget en seier og to tap så langt. Første hjemme i serieåpningen endte med tap 1-2 mot Tromsø. Deretter et nytt tap 0-2 for Haugesund, før det ble seier i tredje forsøk på eget gress med en meget solid 5-2 over Viking. I siste kamp kunne trener Svein Maalen og hans Ranheim notere en flott og imponerende seier med 1-0 over Brann i Bergen. Det hersker ingen tvil om at det var noe ufortjent at Ranheim tok poeng i Bergen, men hva hadde man forventet? Det som er imponerende er at blåtrøyene faktisk tok alle poengene på en av de tøffeste bortebanene i år. 

Meget viktig for Ranheim var å få igang Mads Reginiussen. Han har nå scoret to mål på de to siste, og særlig viktig var bortemålet mot Brann forrige helg. Ranheim vant åtte av femten hjemmekamper i fjor. Kun tre ganger tapte dem, og her snakker vi om et nyopprykket fotballag. Ranheim er gode hjemme, og aldri enkel å slå på EXTRA Arena. 

I fjor endte det 2-2 i denne kampen. Ranheim ledet til det gjenstod fem minutter, og hadde uten tvil fortjent alle poengene i kampen.

Vålerenga har startet hyggelig. Fjerdeplass er greit, selv om det allerede er fem poeng opp til Molde på topp. Trener Ronny Deila har et bra mannskap, hvor stabiliteten kanskje er den største utfordringen. Hjemme i hovedstaden er Intility Arena i ferd med å bli den fryktede bortebanen den bør være med et trofast og lydhør tilhengerskare. Stabiliteten borte er nok som sagt utfordringen. Laget tapte de to første på bortebane mot Kristiansund og Molde. Etter det har det blitt to sterke uavgjorte mot Viking og Brann. Men både i Bergen og Stavanger kunne det endt med tap. Særlig i Stavanger, for her var Viking det klart beste laget. Hovedstaden trenger et lag i toppen, etter mange magre år, og det skal bli spennende og følge Vålerenga utover i sesongen.   

Samuel Adekugbe er usikker i forkant av dette oppgjøret. Mens viktige Mohamed Abu må sone karantene.

Begrunnelse H: Når vi så oddsen på denne kampen var vi egentlig aldri i tvil. Ranheim har to strake trepoengere og er i form. I fjor var Extra Arena et vrient sted å komme. Vålerenga sliter på bortebane, og står kun med to poeng av 12 mulige. Det kunne faktisk sett enda mørkere ut. Til 2,85 er vi ikke i tvil om at Ranheim kan være et godt spill. Vi tester høyoddseren på hjemmebane!

Klikk her for å levere dette spillet