SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på Ronaldo og Portugal

Portugal og Cristiano Ronaldo er storfavoritter i semifinalen mot Sveits i Nations League. Vi tror de må være tålmodige om de skal sikre seg finaleplassen i turneringen. (AP Photo/Armando Franca)

Portugal og Cristiano Ronaldo er storfavoritter i semifinalen mot Sveits i Nations League. Vi tror de må være tålmodige om de skal sikre seg finaleplassen i turneringen. (AP Photo/Armando Franca) Foto:

Av

Oddsen på ren hjemmeseier til Portugal er for lav. Vi går derfor for at det står uavgjort til pause og Portuga vinner.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel Nations League: Portugal-seier til 3,75 i odds er spillbart

Vikinglotto:

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

V75 Bonus Bjerke: Høitomt har V75-bankeren på Bjerke

V4/V5 Bro Park: Herlig galopplunsj på Bro Park

V5 ÅlborgNettavisen jakter ny dansk galoppsuksess

Onsdagens langoddsprogram er smalt. Høydepunktet er utvilsomt Nations League-semifinalen mellom Portugal og Sveits. l I tillegg er det to playoffkamper i italiensk fotball. Her hjemme spilles det en hengekamp i 2. divisjon mellom Sotra og Mjølner og i 3. divisjon skal Skjetten møte Harstad. Ellers er det fem VM-playoffkamper i håndball, hvor blant annet Norge møter Hviterussland i Sotra Arena, og i Frankrike ruller French Open i tennis videre. 

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Portugal – Sveits (Pause/fulltid dobbel) – U/H 3,75 i odds (spillestopp kl. 2040)

Klikk her for å levere dette spillet!

Nations League, semifinale. Spilles på Estadio do Dragao. Portugal er vertskap for sluttspillet i Nations League-turneringen. De regjerende europamesterne møter Sveits i semifinalen i Porto. Vinneren av den kampen skal møte enten Nederland eller England. De spiller den andre semifinalen torsdag.

Portugal er ikke i sin beste form. De har spilt uavgjort i fire kamper på rad, men de er faktisk ubeseiret siden tapet i VM mot Uruguay. Siden den gang har portugiserne vunnet mot Italia, Polen og Skottland, og de har spilt uavgjort mot Kroatia, Italia, Polen Ukraina og Serbia.

De har møtt tøff motstand, og jeg tror de stiller stinn av selvtillit før kampen Estadio do Dragao. At de spiller på hjemmebane er selvsagt også en fordel.

Men den viktigste grunnen til å stole på Portugal er at Cristiano Ronaldo er tilbake. Juventus-stjernen tok en pause fra landslaget etter VM, men han var tilbake i EM-kvaliken i mars, og han er også klar til sluttspillkampene i Nations League-turneringen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Portugal er mer enn Ronaldo. De har mange spennende offensive spillere. Bernardo Silva, Gonçalo Guedes, og sist men ikke minst tenåringsstjernen Joao Felix kan gjøre livet surt for det sveitsiske forsvaret.

Bruno Fernandes er en spiller flere storklubber ligger langflate etter, men det er likevel ikke sikkert han får starte denne kampen. Portugal har fra før Ruben Neves, William Carvalho, Pizzi og Bernardo Silva på midtbanen.

Danilo Pereira er suspendert i denne kampen etter å ha blitt utvist i den siste Nations League-matchen.

Det sveitsiske laget er ikke til å spøke med. De gikk til topps i sin Nations League-gruppe foran favoritten Belgia etter at de banket VM-semifinalen hele 5–2 i den siste gruppespillkampen.

Premier League-duoen Granit Xhaka og Xherdan Shaqiri er i troppen til denne kampen, sammen med forsvarsspillerne Ricardo Rodríguez, Manuel Akanji og Nico Elvedi. Problemet hos Sveits ser ut til å være fremover på banen. Breel Embolo og Admir Mehmedi er begge ute med skader, og de fire spissene i den sveitsiske troppen har bare scoret 28 må på til sammen 98 kamper. Det lukter ikke akkurat scoringsorgie her.

Nå trodde ikke jeg at dette kom til å bli noen målfest uansett. Kampene til Portugal pleier sjelden å være målrike. Seks av de åtte kampene deres etter VM har endt med mindre enn tre mål, og i Portugal har de ikke scoret mer enn to mål på nesten ett år.

Sveits på sin side har scoret mindre enn tre mål i seks av de siste bortekampene.

Jeg forventer en tett og jevnspilt kamp. Sveits er godt organisert, og jeg tror Portugal skal få slite med å spille seg frem til store sjanser i de første 45 minuttene. Jeg tror at det står uavgjort til pause, men at Portugal avgjør kampen i annen omgang. Oddsen på U/H-spillet er 3,75. Det mener jeg er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet!