SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi skal doble pengene på norske seier

Joshua King jubler for scoringen sin i kampen mellom Norge og Sverige på Ullevaal Stadion.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Joshua King jubler for scoringen sin i kampen mellom Norge og Sverige på Ullevaal Stadion. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto:

Av

Norge sto med syv strake seire på Ullevaal før uavgjortkampen mot Sverige. Vi tror de kommer tilbake på vinnersporet fredag.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel U20-VM: Knallodds på en ny VM-overraskelse

Oddssingel EM-kvalik: Vi skal doble pengene på norske seier

Midtukekupongen: Norge må vinne kveldens hjemmekamp mot Romania

Eurojackpot: Fredag kan du vinne vanvittige 411 millioner i Eurojackpot

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Dette er den store kvelden for fotballandskamper og fredagens langoddsprogram domineres av objekter fra EM-kvalifiseringen. Det spilles tolv kamper. Høydepunktet her hjemme er Norges kamp på Ullevaal mot Romania. Vi finner også annen fotball, blant annet islandsk 1. divisjon, og tennis fra French Open. Natt til lørdag spilles kamper både i MLS og i brasiliansk Serie A og Serie B.

Norge – Romania 2,00 – 3,25 – 3,75 H (spillestopp k. 2040)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!

EM-kvalifisering, gruppe F. Det er kun spilt to kamper i EM-kvalifiseringen, men dette likevel en svært viktig kamp for begge lagene.

Norge hadde et solid 2018, men EM-kvalifiseringen har ikke vært noen suksess så langt.

Lars Lagerbäck sine menn har kun tatt ett poeng på de to første kampene, men de har møtt tøff motstand.

Bortetap mot Spania var som forventet, men verken resultat eller prestasjon hjemme mot Sverige var bra. Norge ledet 2–0 etter 59. minutter, men klarte å rote vekk ledelsen. I løpet av de siste 20 minuttene snudde svenskene 0–2 til 3-2, men en scoring av Ola Kamara seks minutter på overtid sørget for Norges første poeng i kvalifiseringen.

Med kun ett poeng på de to første kvalikkampene, er det kun seier som gjelder for Norge fredag.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Norge har en sterk statistikk på Ullevaal. De sto med syv strake seire der før uavgjortkampen mot Sverige.

Norge har vist seg å være et vanskelig lag å slå under Lars Lagerbäck. De har bare tapt én av de seks siste kampene.

Norge trenger en Joshua King i slag i de to viktige EM-kvalifiseringskampene mot Romania og Færøyene. Bournemouth-angriperen er viktig i det norske laget. Han har scoret 14 mål på 39 kamper for Norge.

Men Norge har flere målscorere i laget. Ola Kamara har scoret syv ganger på 15 kamper, og han scoret det viktige utligningsmålet mot svenskene. Det blir også interessant å se hva Martin Ødegaard kan bidra med. Han har hatt en fantastisk sesong i nederlandske Vitesse.

Romania startet kvaliken med 1-2-tap på bortebane mot Sverige, og deretter tok de en forventet hjemmeseier mot Færøyene. Rumenerne slo øynasjonen 4–1.

Det er verdt å merke seg at tapet mot svenskene er det eneste tapet til Romania på de elleve siste landskampene.

Spissen Claudiu Keserü og midtbanemannen Nicolae Stanciu har begge ti mål hver for Romania, men det er Keșerü som har utmerket seg mest i EM-kvaliken så langt. Han har scoret tre av de fem målene til Romania. Så spørs det om han klarer å score på Norge.

Det er 16 år siden sist Norge og Romania sist møttes, og den kampen var også en EM-kvalikkamp. Den endte 1–1. Begge lagene har vist før fredagens EM-kvalik at de er vanskelige å slå. De har kun tapt én av de seks siste kampene, så jeg venter at fredagens kamp blir tett, intens og jevnspilt i 90 minutter.

Norge spiller på hjemmebane. De trenger tre poeng her, og jeg tror Lars Lagerbäcks menn gjør jobben. Du dobler pengene om de spiller på Norge som singeltips og vinner. Oddsen på norsk seier er 2,00.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!