SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi gir Strømgodset en siste mulighet

En eller annen gang må motgangen snu for
Godset og kaptein Jakob Glesnes. De viste tendenser i forrige matchen mot Glimt, og vi tror de får uttelling mot VIF.
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

En eller annen gang må motgangen snu for Godset og kaptein Jakob Glesnes. De viste tendenser i forrige matchen mot Glimt, og vi tror de får uttelling mot VIF. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto:

Av

Sist seier i Eliteserien kom tilbake i mai. Vi tror rekken med svake resultater kan brytes i dag!

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Premier League: Overgangsvinneren slår til fra start

Oddssingel Premier League: Manchester United og Solskjær vinner ikke i serieåpningen

Oddssingel Eliteserien: Vi gir Strømgodset en siste mulighet

Oddssingel Eliteserien: Denne kampen lukter U lang vei

Søndagskupongen: En herlig norsk og engelsk på søndagskupong

Nok en herlig fotballdag venter oss. Tre kamper i Premier League. Toppkampen Manchester United – Chelsea er en riktig godbit som avslutter dagen. Vi gleder oss til å se Arsenal i aksjon klokken 15:00. Fire eliteseriekamper står også på menyen, mens i Obos-ligaen spilles det full runde. 

Husk at LaLiga og Bundesliga starter neste helg, mens Serie A starter opp helgen etter. Det er masse herlige fotballkamper å se frem imot. 

NB! 100 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Strømsgodset - Vålerenga H - 2,85 (Spillestopp 19:55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Strømsgodset har sammen med Sarpsborg 08 vært sesongens store negative overraskelse. Laget ligger helt på bunnen, og det er stygge fire poeng opp til kvalikplass tredje sist. Drammensern har altså ikke vunnet en fotballkamp i Eliteserien siden 19. mai. Det er veldig trist. Hjemme i Drammen har det vanligvis sterke hjemmelaget svake 2-1-5 å vise til. Siste kamp endte med hjemmetap 1-3 mot Bodø Glimt. Nest sist, også da tap med 1-2 mot Lillestrøm på Åråsen. Godset har hentet noen nye spillere i sommer, men om det er nok til å sikre ny kontrakt gjenstår å se. Laget må opp i ringene, for kampantallet stiger fort og tiden renner fort ut.

Klart det blir noen negative linjer om situasjonen til Strømsgodset for tiden, men i den siste kampen mot Glimt synes vi det så klart bedre ut. De tapte kampen, men utifra sjanser så hadde faktisk laget fortjent å vinne sist. Det var en stor bedring med de nye spillerne senest. Som vi sa sist med Godset, det vil komme en seier snart. Og bedringen i sist kamp tyder på at den ikke er langt unna. Nyærvervelsen Moses Mawa scoret sist, og vi spente på hva han får til fremover. 

Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Vålerenga sliter med stabiliteten, men har vært gode på sitt beste denne sesongen. Ligger på en grei femteplass, og fortsatt med en form for kontakt opp til medalje. Det er spilt litt forskjellige antall kamper i øyeblikket, og tabellen er derfor litt vanskelig å lese. Enga har vært klart bedre hjemme på Intility enn ute på tur. På fremmed gress lyder tallene på moderate 2-2-3. Sist kamp litt skuffende med 1-1 hjemme mot Kristiansund. Nest sist årsbeste med tennissifrene 6-0 hjemme mot sterke Bodø Glimt. Vålerenga vant motsatt oppgjør 2-0 tidligere i sesongen.

Sjekk de nye Premier League-draktene her!

Chidera Ejuke er som nevnt tidligere ute av dørene på Intility. Dette er veldig tungt for Vålerenga. Nå sist skapte hovedstadslaget nok til å vinne mot Kristiansund, men man merker at Ejuke ikke er på banen lengre. Tobias Christensen, som klubben har vært gira på å hente, gikk nå til Molde. VIF trenger en eller to kreative spillere inn i troppen. 

Begrunnelse H: 2,85 på hjemmeseier er spille i kampen. Vålerenga har mistet sin beste spiller, og merker det. Hjemmelaget var gode mot sterke Bodø/ Glimt senest, og fortjente mer da. Pilene peker sakte oppover for hjemmelaget, og de får enda en sjanse fra oss.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!