SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vanskelig bortekamp for Brann

Brann har kun vunnet én av de fire siste bortekampene denne sesongen. Petter Strand og  Veton Berisha skal forsøke å gjøre noe med den statistikken i dag.

Brann har kun vunnet én av de fire siste bortekampene denne sesongen. Petter Strand og Veton Berisha skal forsøke å gjøre noe med den statistikken i dag.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Stabæk tar i mot Brann til kveldskamp. Et meget åpent oppgjør, der vi tror det fort kan ende med poengdeling!

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Premier League: Liverpool gjør jobben sin

Oddssingel Premier League: Manchester City tåler presset

Oddssingel Eliteserien: Vanskelig bortekamp for Brann

Oddssingel Eliteserien: Ranheim kan overraske mot Vålerenga

Søndagskupongen: Molde er klink på søndagskupongen

Lotto: Åtte nye Lotto-millionærer på lørdag

Joker: Laksevåg-mann vant to millioner kroner

V75 Charlottenlund: V75-søndag med Copenhagen Cup

V64 Göteborg: Fantastisk V64-jackpotomgang på galoppen

For en fotball-søndag vi har foran oss! Søndag spilles siste serierunden i Premier League. Nå skal det avgjøres. Hvem vinner ligaen? Manchester City eller Liverpool? Det ligger an til bli en skikkelig rysare. I tillegg er det full serierunde både i Eliteserien og 1. divisjon her hjemme. Ellers spilles siste serierunden i 2. Bundesliga, hvor tre klubber kjemper om den siste direkte opprykksplassen til 1. Bundesliga. Og det er også nest siste serierunden i La Liga, hvor det fortsatt er spenning både i kampen om den siste Champions League-plassen og hvem som rykker ned.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Stabæk - Brann U - 3,25 (Spillestopp 19:55)

Klikk her for å levere dette spillet

Stabæk har startet Eliteserien meget bra på eget gress og er ubeseiret. Dessverre er laget svake på bortebane. Tre strake bortetap er nesten utlignet med to seire og en uavgjort på Nadderud. Det har blitt seks nettkjenninger hjemme, mens laget fortsatt ikke har scoret mål etter tre borteopptredener. Etter 1-1 hjemme mot Lillestrøm i serieåpningen, har laget slått Rosenborg 3-1 og Bodø/Glimt 2-0 på eget gress. To fine skalper.

Henning Berg sine unge gutter, må bare litt opp i ringene på utebane. Da kan dette faktisk bli riktig brukbart. Siste kamp endte med tap 0-1 borte mot Mjøndalen. Det skal og nevnes tidlig at vi synes Stabæk har fått litt ufortjent lite poeng i år. De har spilt, til tider, ordentlig god fotball. Utifra spillmessig prestasjoner burde ikke Stabæk ligger på 13. plass. 

Luc Kassi er tilbake, og kan være tilbake fra start i kveldens kamp. 

Tre av de siste seks kampene mellom disse lagene, i Eliteserien, har endt med poengdeling (1-3-2). Begge lag trenger sårt poeng. Det er mange som forventer at Brann skal være med i toppen, og derfor er åtte poeng på syv spilte kamper ikke godt nok. Mens Stabæk sliter på bortebane, og trenger å ta poeng på Nadderud.

Brann ankommer Nadderud et poeng foran hjemmelaget på tabellen. I motsetning til vertene har Brann startet langt under forventet. Laget har i tillegg spilt en ekstra kamp, og åtte poeng av de første 21 mulige er mager kost for Bergensklubben. Borte har det blitt en seier og to tap. Laget tapte 2-3 i Skien for Odd i serieåpningen. Deretter fulgte et nytt tap med 1-2 i Stavanger mot Viking, før det ble seier i tredje forsøk, da Brann returnerte fra Tromsø med en 2-1 seier. Siste kamp var også meget svak. På eget gress ble det et stygt 0-1 tap mot Ranheim. Bergenspublikumet er kravstort, og laget bør snarest snu den negative trenden. Haugen og Barmen er tvilsomme, men kan rekke kampen. Ellers greit.

Begrunnelse U: Et meget åpent oppgjør venter oss. Begge lag trenger sårt poeng. Nadderud er en meget ekkel bane å komme til, og Stabæk har vist muskler på hjemmebane i år. Brann har tatt tre av ni poeng på bortebane i år. Oddsen fristet egentlig lite på begge lag, og 3,25 på at denne kampen ender i poengdeling er ikke dårlig. Husk også at det har skjedd tre av de siste seks gangene på Nadderud mellom disse lagene.

Klikk her for å levere dette spillet