SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Torsdagsdobbel til fet odds

Newport County og Jamille Matt (t.v.) skal ta første stikk i playoffen på hjemmebane.
Her er Matt i duell med Manchester City's Oleksandr Zinchenko i FA-cupen tidligere i år. (AP Photo/Frank Augstein)

Newport County og Jamille Matt (t.v.) skal ta første stikk i playoffen på hjemmebane. Her er Matt i duell med Manchester City's Oleksandr Zinchenko i FA-cupen tidligere i år. (AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser pengene på to hjemmelag til 4,23 i odds.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Europa League: Chelsea kan gå på en sjokkexit

Oddssingel Europa League: Arsenal får det ikke lett mot Valencia

Det er ikke veldig stort utvalg på torsdagens langoddsprogram, men likevel to høyinteressante kamper. Det er klart for returoppgjørene i semifinalene i Europa League. Chelsea tar imot Eintracht Frankfurt, mens Valencia skal prøve å hente opp 1–3 fra forrige torsdags kamp på Emirates mot Arsenal. I tillegg er det playoffkamp i League Two i England mellom Newport County og Mansfield.

NB! På fredag kan du vinne 880 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Viborg – FC Fredericia 1,80 – 3,30 – 3,35 H (spillestopp kl. 1755)

Klikk her for å levere dette spillet

Det spisser seg til i toppen av dansk 1. divisjon. Kun syv poeng skiller de tre lagene i toppen. Begge disse lagene har fire kamper igjen av sesongen, og de har mye å spille om.

Etter at serieleder Silkeborg banket Thisted 5–0 onsdag, så må Viborg ha tre poeng i torsdagens kamp for å henge med i kampen om den direkte opprykksplassen. Med seier mot Fredericia vil Viborg kun være ett poeng bak Silkeborg. Disse to lagene møtes i neste uke, og det kan i så fall bli opprykksfinale.

Etter to kamper på rad uten seier, slo Viborg tilbake i forrige serierunde da de slo Roskilde 3–1. På hjemmesiden til Viborg antydes det at Jylland-klubben kommer til å stille med samme lag i torsdagens kamp som de hadde på banen mot laget fra festivalbyen på Sjælland.

Fredericia ligger på femteplass med 43 poeng. De har ikke gitt opp håpet om en plass i opprykkskvaliken ennå. De spilte en bra kamp mot serieleder Silkeborg sist, men tapte 0–1. Nå kjemper de med Lyngby, Fremad Amager og Næstved om den siste kvalikplassen.

Men de vet at et tap mot Viborg trolig vil smadre drømmen om en kvalikspill. Derfor vil det være en motivert gjeng som går på banen på Energi Viborg Arena i kveld.

Viborg skal passe seg for Fredericia. Gjestene har tatt flere poeng borte enn hjemme denne sesongen. De har tatt 24 poeng på 14 bortekamper, mens på 15 hjemmekamper har de kun plukket opp 19 poeng.

Disse lagene har allerede spilt tre ganger mot hverandre denne sesongen. Viborg vant bortekampen mot Fredericia 2–1 i oktober, og de spilte 1–1 på hjemmebane. Lagene møttes også i den danske cupen, hvor kampen endte 1–1. Fredericia vant 5–4 på straffespark.

Jeg ser for meg at det blir enda en tett og jevnspilt kamp mellom disse to lagene. Viborg vet at de trenger tre poeng i denne kampen om de skal ha mulighet til å rykke direkte opp. De skal være det beste laget. 1,80 i odds funker fint i en dobbel.

Newport County – Mansfield Town 2,35 – 3,00 – 2,55 H (spillestopp kl. 2040)

League Two-playoff, semifinale. Kamp 1 av 2. Newport County leverte en solid sluttspurt i League One. De var ubeseiret i de ti siste kampene, og klarte å sikre seg playoffspill, ett poeng foran Colchester, Exeter og Stevenage som alle havnet på 70 poeng.

Mansfield på sin side mistet den direkte opprykksplassen i sesongens siste kamp. De tapte 0–1 mot Milton Keynes Dons i siste serierunden, og dermed rykket MK Dons opp til League One.

Disse to lagene møttes i første serierunden på One Call Stadium. Den kampen vant Mansfield 3–0 etter ett tidlig mål av Tyler Walker og to scoringer av Otis Khan i andre omgang. Returoppgjøret i Wales gikk ikke like bra. Den kampen tapte de 0–1.

Newport County avsluttet sesongen på glimrende vis. De var ubeseiret i de ti siste kampene, i tillegg var de ligaens beste hjemmelag sammen med Bury. Begge lagene tok 48 poeng foran egne fans. De er stinn av selvtillit før torsdagens playoffkamp.

Mens waliserne hadde en opptur mot slutten av sesongen, så opplevd Mansfield det motsatte. De vant kun tre av de siste elleve seriekampene, og de avsluttet sesongen med tre strake tap.

The Stags har bygget spillet sitt denne sesongen på et solid forsvarsspill, men de har grunn til å være bekymret før playoffkampene. De slapp nemlig inn seks mål på de tre siste serierundene.

Det er noen klubber som sparer seg til playoffen, men det har ikke vært tilfelle med Mansfield. De hadde mulighet til å rykke direkte opp, men mislyktes. Samtidig er det ofte de lagene som kommer inn ni playoffen med gode resultater mot slutten av sesongen som gjør det best. Newport har vært i super hjemmeform. De blir en hard nøtt for Mansfield, tror jeg.

Newport var sist på tredje nivå i England i 1987, og jeg tror de kan rykke opp denne sesongen. De har klart best momentum før playoffen. Jeg tror på Newport-seier til 2,35 i odds. Denne kan spilles som singel, men vi bruker den i en dobbel.

Torsdagens dobbelttips er Viborg + Newport. Denne kombinasjonen gir flotte 4,23 i odds. Spillestopp er klokken 1755.

Klikk her for å levere dette spillet