SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Toronto bryter tapsrekken mot Stanley Cup-mesterne

Toronto Maple Leafs-center Auston Matthews (34) feirer scoringen sin i annen periode mot Ottawa Senators. Vi tror på mer jubel i natt.

Toronto Maple Leafs-center Auston Matthews (34) feirer scoringen sin i annen periode mot Ottawa Senators. Vi tror på mer jubel i natt. Foto:

Toronto har ikke vunnet mot St. Louis siden januar 2016.

DEL

(Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstips League One: Voldsom oppoverbakke for Bolton

Oddstips NHL: Toronto bryter tapsrekken mot Stanley Cup-mesterne

Oddstips:

Eurojackpot: Nordmann med milliongevinst i Eurojackpot

Lotto: To nye Lotto-millionærer og tidenes største premieutdeling i Joker

Vikinglotto: Norsk kvinne vant 117 millioner kroner i Vikinglotto

Mandagens langoddsprogram bærer preg av at vi er på vei inn i en landslagspause og det er ingen fotballkamper i noen av toppdivisjonene rundt omkring i Europa. Det er dog kamper i engelsk League One, franske Ligue 2, tysk 2. bundesliga. Ellers er det ishockey som dominerer. Det spilles en kamp i Get-ligaen her hjemme, det er kamper i KHL og natt til tirsdag spilles to kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Toronto Maple Leafs - St. Louis Blues 2,05 - 3,90 - 2,55 H (spillestopp kl. 0055)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Dette er en kamp mellom to av lagene som potensielt kan kjempe om Staney Cup-trofeet.

De regjerende Staney Cup-mesterne St. Louis Blues har spilt de to første kampene hjemme i Missouri. I sesongåpningen tapte de 2-3 etter spilleforlengelse mot Washington Capitals, men de slo tilbake natt til søndag norsk tid. Da de slo Dallas Stars 3-2.

Blues-målvakt Jordan Binnington gjorde 27 redninger på 29 skudd i kampen mot Dallas.

Toronto banket Ottawa 5-3 i sesongens første kamp, og de fulgte opp med å slå Columbus 4-1 på bortebane. I forrige match kom sesongens første tap. The Maple Leafs tapte 5-6 på straffeslag mot Montreal natt til søndag etter at det sto 5-5 etter ordinær spilletid. Hjemmelaget ledet 4-1 i starten av tredje periode, men kollapset og slapp inn fire mål på rad. Auston Matthews utlignet til 5-5 med sitt femte mål for sesongen, men Montreal scoret det eneste målet i straffeslagkonkurransen. Dermed ble det tap.

Blues har hatt et jerngrep på Toronto de siste sesongene. De har vunnet de seks siste kampene mot kanadierne. Den siste seieren kom i februar, da vant St. Louis 3-2 etter spilleforlengelse i Enterprise Center. Kampene i Toronto har vært jevnspilte. To av de tre siste kampene har endt med spilleforlengelse. The Maple Leafs får sjansen til å slå tilbake i nattens kamp.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Offensivt har Toronto flekket tenner i de to første kampene. De har scoret 4,67 mål i snitt per kamp. Det er bare fire lag som har scoret mer enn dem. Problemet er at de ikke klarer å tette igjen bakover. Kanadierne har sluppet inn tre mål i snitt per kamp.

Målvaktspillet må bli bedre hvis de skal hevde i helt i toppen. De har en solid målvakt i dansken Fredrik Andersen, men alternativene holder ikke samme nivå. Det var tydelig i kampen natt til søndag. Andrekeeper Michael Hutchinson spite sin første kamp fra start mot Montreal og slapp inn fem mål på 42 skudd. Det er ventet at Frederik Andersen vil være tilbake mellom Toronto-stengene natt ti tirsdag.

Auston Matthews har vært brennheit i de to første kampene for Toronto. Han har scoret fem mål. Med Fredrik Andersen tilbake i mål føler jeg meg sikker på at vertene vil heve seg. Det vil trolig bli en tett og jevn kamp i Air Canada Center. Jeg tror Toronto kan bryte tapsrekken mot St. Louis i natt, og at de tar sin første hjemmeseier mot de regjerende Stanley Cup-mesterne siden januar 2016. Oddsen på hjemmeseier er 2,05.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!