SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tøff bortekamp for Manchester United

Scott McTominay har kanskje vært Manchester Uniteds beste spiller denne sesongen. Men ble skadet under landslagsoppholdet for Skottland og blir ute i flere uker.

Scott McTominay har kanskje vært Manchester Uniteds beste spiller denne sesongen. Men ble skadet under landslagsoppholdet for Skottland og blir ute i flere uker. Foto:

Av

Manchester United har kun vunnet en av sine 11 siste bortekamper i Premier League. Nyopprykkede Sheffield United blir en tøff kamp søndag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips

Oddstips PL:

Søndagskupongen:

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det er klart for nest siste serierunde i Eliteserien og samtlige åtte kamper starter kl 18.00. I Premier League skal Manchester United ut i en tøff bortekamp mot Sheffield United. Her hjemme spilles også den avgjørende playoffkampen mellom Åsane og Notodden om plass i neste sesongs OBOS-liga. Ellers er det flust med kamper i både La Liga, Serie A og Bundesliga og det er også verdenscup slalåm for menn i finske Levi.

NB! Onsdag er det ca. 144 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Sheffield United - Manchester United U 3,25 (spillestopp kl 17.25)

Klikk på denne lenken for å evere dette spillet

Nyopprykkede Sheffield United på en smått sensasjonell 5. plass etter de tolv ørste serierundene. Er faktisk ubeseiret på sine seks første bortekamper (1-5-0), mens det blitt mer variable 3-0-3 seks spilte hjemmekamper på Bramall Lane. Alle tre tapene er kommet med ett mål. 1-2 for Leicester, 0-1 for både Southampton og Liverpool. De to siste hjemme er dog vunnet med hhv 1-0 over Arsenal og 3-0 mot Burnley. Solide 1-1 borte mot Tottenham for 14 dager siden. Førstekeeper Dean Henderson er på utlån fra Manchester United og får ikke spille denne, det betyr at Simon Moore får sin Premier League-debut. Forsvarsspilleren John Egan er usikker med hodeskade.

Lag kode Kopier kode

Manchester United fortsetter å levere hjemme på Old Trafford og tok en komfortabel 3-1 seier mot Brighton for 14 dager siden. Men Ole Gunnar Solskjærs menn fortsetter å slite på bortebane og røk 0-1 for Bournemouth i forrige bortekamp og har kun vunnet en bortekamp hittil (1-2-3). Avsluttet forrige sesong med kun ett poeng på de fem siste bortekampene, og tar vi med disse står altså Manchester United med meget svake 1-3-7 på sine elleve siste bortekamper i Premier League. Scott McTominay (som kanskje har vært Uniteds beste spiller denne sesongen) er ute i flere uker etter å ha skadet seg på landslagsoppdrag for Skottland. Paul Pogba er fortsatt ute. Luke Shaw og Nemanja Matic er begge tilbake i trening, men ikke klar til søndagens bortekamp.

Manchester United har altså kun vunnet en av sine elleve siste bortekamper i Premier League og skaden på McTominay kommer ubeleilig med tanke på at Pogba fortsatt er ute. Sheffield United har vært vanskelig å slå hittil. Poengdeling virker mest nærliggende i denne og 3,25 for uavgjort blir vårt utvalgte spill i søndagens eneste Premier League-kamp.

Klikk på denne lenken for å evere dette spillet

Lag kode Kopier kode