SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tøff bortekamp for Arsenal

Arsenal's Alexandre Lacazette scoret to av Arsenals mål i forrige torsdags første semifinale mot Valencia. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Arsenal's Alexandre Lacazette scoret to av Arsenals mål i forrige torsdags første semifinale mot Valencia. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Valencia har med seg bortemål fra oppgjøret på Emirates. Det kan vise seg helt avgjørende for spanjolene.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Europa League: Chelsea kan gå på en sjokkexit

Oddssingel Europa League: Arsenal får det ikke lett mot Valencia

Det er ikke veldig stort utvalg på torsdagens langoddsprogram, men likevel to høyinteressante kamper. Det er klart for returoppgjørene i semifinalene i Europa League. Chelsea tar imot Eintracht Frankfurt, mens Valencia skal prøve å hente opp 1-3 fra forrige torsdags kamp på Emirates mot Arsenal. I tillegg er det plaoyffkamp i League Two i England mellom Newport County og Mansfield.

NB! På fredag kan du vinne 880 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Valencia - Arsenal pause/fulltid H/H 2,75 (spillestopp kl 20.55)

Klikk her for å levere dette spillet
Etter en veldig god periode i La Liga, tapte Valencia først borte mot Atletico Madrid forrige onsdag og forrige søndag røk de meget overraskende 0-1 hjemme for Eibar. Men de slo tilbake i helgen med en overbevisende 6-2 seier borte mot Huesca og har fortsatt tre poeng opp til Getafe på den meget viktige 4. plassen.

I Spania er det innbyrdes oppgjør som teller ved lik poengsum, og Valencia har innbyrdes overtak både på Getafe og Sevilla på 6. plass (samme poengsum som Valencia. I helgen skal Getafe ut i en vrien bortekamp mot Barcelona, mens Valencia har hjemmekamp mot ferdigspilte Alaves, så det er fortsatt klart håp for Valencia å kapre 4. plassen. Tidligere Arsenal-spiller Francis Coquelin sonet karantene på Emirates, men han er tilbake torsdag. Kondogbia og Denis Cheryshev er som sist torsdag fortsatt ute med skader.  Valencia vant to av tre hjemmekamper i gruppespillet i Champions League, deriblant mot Manchester United (2-1). I tillegg har de vunnet samtlige tre hjemmekamper i sluttspillet nå i Europa League.

Arsenal fikk hjelp av Bournemouth sist lørdag, da de slo Tottenham 1-0 i sin kamp. Men det klarte ikke Arsenal å dra nytte av. De måtte slå Brighton hjemme for å ha los på 4. plassen, men maktet kun 1-1. Nå er det tre poeng opp til Tottenham før den siste serierunden og Arsenal har i tillegg åtte mål dårligere målforskjell. Med bortekamp mot Burnley, mens Tottenham har hjemmekamp mot Everton er det et helt usannsynlig scenario at det kan gå. Arsenal har underprestert på bortebane hele sesongen og har meget svake 6-4-8 i Premier league på bortebane.  Det har ikke gått så veldig mye bedre på bortebane i Europa League. De vant riktignok bortekampene i gruppespillet mot hhv Qarabag, Sporting Lisboa og Vorskla. Men i 16-delsfinalen tapte de bortekampen mot Batee Borisov 0-1 og i åttedelsfinalen tapte de bortekampen mot Rennes med 1-3.  Så skal det tillegges at de vant returoppgjøret borte mot et skuffende svakt Napoli i kvartfinalen med 1-0.

Valencia skal ha en bra sjanse til å vinne returoppgjøret. Pause/fulltid dobbelen H/H betales med 2,75 i odds og blir vårt utvalgte spill.

Klikk her for å levere dette spillet