SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

To personer vant 440 millioner hver

To heldiggriser vant 440 millioner kroner i Eurojackpot  fredag kveld.

To heldiggriser vant 440 millioner kroner i Eurojackpot fredag kveld.

Artikkelen er over 1 år gammel

To perosner hadde alle tallene i vinnerrekken og delte megapotten på 440 millioner kroner.

DEL

Vanvittige 880 millioner kroner kunnes vinnes i Eurojackpot denne uken. 6+2 er antall tall som må prikkes inn, og dette var dagens tall:

5 - 7 - 15 - 19 - 29

med stjernetall:

3 - 8

Det var det to personer som gjettet de riktige tallene denne fredagen. En fra Tyskland og en fra Polen. De vant svimlende 440 millioner kroner hver!

Men det ble flere glade personer denne fredagskvelden.

Hele elleve stykker prikket inn 5+1 rette og vinner ca 10 millioner kroner hver! Det er fort gjort og bli litt fartsblind når man ser tall som 880 millioner, men 10 millioner kroner er fortsatt veldig, veldig mye penger. 19 personer (hvorav to var norske!) fikk 5 rette og kan innkassere nydelige 651 tusen kroner! Vi gratulerer så mye og kan konkludere med at megafredagen levde opp til all forventning! I morgen er det lotto, og vi satser på nye, store innkasseringer!

Spill Lotto her!

Russ (19) ble nasjonal vinner

Selv om de fleste millionene gikk til Tyskland og Polen, var det også en nordmann som fyller kontoen med 1 million Eurojakcpot-kroner. Hver fredag trekkes det nemlig en nasjonal vinner i Eurojackpot. Denne fredagen var det en 19 år gammel kvinne fra Tyristrand som stakk av med 1 million og reisegavekort fra Berg-Hansen på 100.000 kroner.

- Er det seriøst? Fyfader, utbryter kvinnen da Norsk Tipping ringte.

Den unge kvinnen var på russefest da vi fikk tak i henne. Hun hadde lagret nummeret vårt, og løp unna bråket for å ta telefonen.

- Herregud, jeg klarer ikke slutte å le! Nå blir det feiring, sier den glade vinneren avslutningsvis.

NB! På fredag kan du vinne 880 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!