SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stjørdals/Blink kan gjøre livet surt for FFK

Tim Nilsen og Fredrikstad skal få kjørt seg i torsdagens kamp mot Stjørdals/Blink.

Tim Nilsen og Fredrikstad skal få kjørt seg i torsdagens kamp mot Stjørdals/Blink.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Stjørdals/Blink har åpnet knallsterkt. De har vist at de kan gjøre livet surt for Fredrikstad.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Midtukekupongen: Brann taper ikke to hjemmekamper på rad

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga viser seg frem på fotballens festdag

Oddssingel Eliteserien: Brann har en sterk statistikk på 16. mai

Oddssingel Eliteserien: Molde får det tøft på Nordmøre

Oddssingel Eliteserien: Glimt vinner «Slaget om Nord-Norge»

Oddssingel Eliteserien: Mer trøbbel for Rosenborg

Oddsdobbel: Viking skal begeistre igjen

Eurojackpot:

16. mai er norsk fotballs store dag og det som vanlig duket for full runde i både Eliteserien og OBOS-ligaen i kveld. Det er en rekke spennende oppgjør både i Eliteserien og OBOS-ligaen og normalt er det også veldig bra publikumsoppmøte dagen før dagen. I tillegg til den norske fotballen, er det også storoppgjør i Allsvenskan mellom IFK Göteborg og Malmö og det spilles også fire kamper i Superettan. I England er det andre playoffkamp mellom Portsmouth og Sunderland og det er naturligvis også en del kamper fra ishockey-VM.

NB! På fredag kan du vinne ca. 98 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Fredrikstad - Stjørdals-Blink 1,75 - 3,75 - 3,20 U (spillestopp kl. 1755)

2. divisjon, avdeling 1. Fredrikstad ligger på femteplass med syv poeng etter fire serierunder. Laget fra plankebyen var den største opprykksfavorittet fra denne avdelingen før sesongen, men de har ikke overbevist spillemessig så langt.

På hjemmebane måtte de nøye seg med 1-1 i serieåpningen mot Hødd, og i forrige hjemmekampen snudde de 1-2 til 5-3-seier mot Arendal.

FFK-trener Bjørn «Bummen» Johansen har et mannskap med solid rutine fra Eliteserien. Spillere som Kjell Rune Sellin, Tim Nilsen, Thomas Drage og Eirik Mæland burde kunne løfte FFK, men foreløpig har de ikke klart det. Jeg begynner å bli usikker på om de kommer til å klare det også.

Forventningspresset er stort i Fredrikstad, og det kommer nærmere 5000 tilskuere på kampen 16. mai. Takler spillerne presset fra omgivelsene? Dette blir en knalltøff match for Fredrikstad.

Stjørdals/Blink er en eventyrhistorie. Med ni minutter igjen av fjorårssesongen, lå Blink an til å rykke ned til 3. divisjon. Da ledet Flekkerøy 2-1 mot Skeid, men i løpet av noen hektiske sluttminutteer snudde Skeid-kampen og vant 5-2. Stjørdal på sin side gjorde jobben og vant 3-1 mot Brattvåg.  Dermed overlevde de i divisjonen.

Nå topper de 2. divisjon avdeling 1. De er ubeseiret etter fem kamper og scorer mål på bestilling: 13 av 15 poeng og solide 15-2 i målforskjell er det ingen som kan matche.

De har gjort flere grep før denne sesongen. Med fire lånespillere fra Ranheim og en landslagsback fra Rosenborg kan Stjørdals/Blink nå bli en drakhorse i opprykkskampen.

Fredrik Vinje, Jacob Tromsdal, Sivert Solli og Mats Lillebo er alle på lån fra Ranheim. Lillebo er toppscorer for Blink med syv mål. Det gjør ham også til den mestscorende spilleren i divisjonen så langt. De har også en god venstreback i Robert Williams. Han kom fra Rosenborg og er G19-landslagsspiller.

Gjestene fra Trøndelag har imponert i begge bortekampene sine denne sesongen. De slo Arendal 4-0 på Sørlandet, og de vant 2-1 mot Byåsen. I forrige banket Are Hødd 4-0 hjemme i Stjørdal. 

1,75 i odds på et Fredrikstad-lag som ennå ikke har overbevist resultatmessig, virker å være litt lavt. Iallfall slik jeg ser det.

Stjørdals/Blink har vært gode i sesongstarten, og jeg tror de kan overraske i Fredrikstad. Trønderne vil antakeligvis være fornøyd med uavgjort, og jeg tror de har en god muligheten til å få med seg ett poeng fra Østfold i kveld. Vi går for U til spennende 3,75 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet