SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Smellfeit odds på bortedobbel i EM-kvaliken

36 år gamle Fabio Quagliarella feirer scoringen sin mot Liechtenstein sammen med Leonardo Bonucci (t.h.), Stefano Sensi og Marco Verratti. (Serena Campanini/ANSA via AP)

36 år gamle Fabio Quagliarella feirer scoringen sin mot Liechtenstein sammen med Leonardo Bonucci (t.h.), Stefano Sensi og Marco Verratti. (Serena Campanini/ANSA via AP) Foto:

Av

Vi stoler på Italia og Bosnia i lørdagens dobbettips. Det gir oss 4,30 i odds.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: Vi tror Norge er sikre på lørdagskupongen

Oddssingel U20-VM: USA kan overraske igjen

Oddsdobbel: Frankrike reiser i fra konkurrentene i gruppe H

Oddsdobbel EM-kvalik: Smellfeit odds på bortedobbel i EM-kvaliken

Eurojackpot: Fredag kan du vinne vanvittige 524 millioner i Eurojackpot

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Lørdagens langoddsprogram domineres av kamper fra EM-kvalifiseringen. Det spilles totalt 13 kamper lørdag kveld. Det er pause i Eliteserien og OBOS-ligaen, men det er en rekke kamper fra 2. divisjon og 3. divisjon på menyen. Ellers er det siste serierunden i spansk Segunda Division, hvor detfortsatt er knallhard kamp om playoffplassene, og i Polen ruller U20-VM videre med to interessante kvartfinaler.

NB! Ca. 13 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Hellas - Italia 4,00 - 2,95 - 1,87 B (spillestopp kl. 2040)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

EM-kvalifisering, gruppe J. Hellas har fått en bra start på kvalikken etter seier borte mot Liechtenstein og uavgjort borte mot Bosnia. Ganske tett og jevn gruppe dette med Italia som favoritter, men hvem som stikker av med annenplass er et åpent spørsmål.

Hellas endte på tredjeplass i sin Nations League-gruppe, og de klarer neppe å kapre en plass i EM i 2020 basert på resulatene fra den turneringen. Grekerne sin mulighet er å kvalifisere seg direkte, men Bosnia, Finland og Armenia vil gi dem hard kamp om annenplassen.

Italia spilte ikke i VM i sommer, da Sverige ble for tøffe i playoffen til turneringen. Men Italias landslagssjef Roberto Mancini kan være fornøyd med innsatsen i Nations League, hvor italienerne var svært nær ved å gå til sluttspillet. Portugal ble litt for sterke. De er også i finalen i Nations League-turneringen, så Italia har ingenting å skjemme seg over der.

Roberto Manchini sine menn er store favoritter til å vinne sin kvalikgruppe, og de har fått en god start. Italienerne står med to seiere på to kamper. Slo først Finland 2-0 før Liechtenstein ble knust i den forrige kampen med 6-0.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Nå venter en betydelig tøffere oppgave. Å spille mot Hellas i Aten er aldri enkelt, men Italia har fremstått mye bedre i de første kampene, og jeg blir overrasket om de ikke tar tre poeng mot grekerne.

Roberto Mancini har startet et generasjonsskifte på landslaget etter at Italia ikke klarte å kvalifisere seg for mesterskapet i Russland. Han har tatt inn flere unge og spennende spillere i troppen. Samtidig har gitt 36 år gamle Fabio Quagliarella sjansen. Han starter trolig kampen i Aten. På flankene får Quagliarella med seg Federico Chiesa og Lorenzo Insigne. Det lukter scoringer.

Det er offensivt Italia har slitt de siste årene. Defensivt har italienerne alltid vært solide. Jeg er imponert over den balansen Manchini har klart å skape i laget. Den har også gitt resultater. De har vunnet fire av de siste fem kampene. De har holdt nulen og scoret ti mål på de fem kampene. Det er sterkt. Hellas på sin side har sluppet inn mål i ale de fire siste kampene, og de har kun én seier i denne perioden.

Jeg har troen på Italia. Oddsen på italiensk seier er 1,85. Det er litt i knappeste laget som singespill, men vi bruker denne i en dobbel.

Finland - Bosnia-Hercegovina 2,85 - 2,90 - 2,30 B (spillestopp k. 1755)

EM-kvalifisering, gruppe J. Bosnia er fortsatt ubeseiret etter de to første kampene i gruppespillet. De slo Armenina i åpningskampen, og fulgte opp med å spille 2-2 mot Hellas.

Finland på sin side tapte første kampen sin mot Italia, men vant mot Armenia i den andre matchen. Finland scoret tidlig i begge omgangene. Fredrik Jensen ga finnene ledelsen etter 14 minutter, og Pyry Soiri økte ti 2-0 etter tolv minutter i annen omgang. Resultatet lyver litt. Det var en svært jevn kamp, og finnene var egentlig heldige som tok alle tre poengene.

Bosnia rotet vekk en 2-0-ledelse på hjemmebane mot Hellas i sin forrige match. Višća og Pjanić sørget for at Bosnia ledet til pause, men grekerne slo tilbake i annen omgang. Fortounis reduserte til 1-2 etter 64 minutter på starffespark. Da ble Pjanić utvist. Hellas tok over og Kolovos utlignet til 2-2 med fem minutter igjen av kampen.

Bosnia slo Finland 1-0 i det eneste møtet melom disse nasjonene tilbake i 2004, og jeg tror de tar en ny seier mot laget fra Balkan i lørdagens kamp i Tampere. Finand har tapt fire av de seks siste kampene. Bosnia viuser betydelig bedre form. De har kun tapt én av sine seks siste kampene, og de har holdt nullen i tre av de seks kampene.

Edin Džeko er kaptein hos Bosnia og han har en fantastisk statistikk med flagget på brystet. Stjernespissen har scoret 55 mål på 101 kamper. Han kan gjøre livet surt for finnene lørdag.

Jeg tror på Bosnia. De viser best form, og de har flere målscorere i laget. De vet at denne kampen er viktig om de ska ta annenplassen i gruppen. Oddsen på borteseier til bosnierne er 2,30. Den brukes i en flott dobbel.

Lørdagens dobbel er Italia + Bosnia. Denne kombinasjonen gir 4,30 i odds. Spillestopp er klokken 1755.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!