SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sjekk tipsene på ti av torsdagens kamper her

Oslo 20191003. 
Frisk Asker jubler for Hampus Gustafsson (midten) sin 2-3-scoring mot Grüner i Grünerhallen. Vi tror Frisk kjører over Stjernen fra start i torsdagens match. 
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Oslo 20191003. Frisk Asker jubler for Hampus Gustafsson (midten) sin 2-3-scoring mot Grüner i Grünerhallen. Vi tror Frisk kjører over Stjernen fra start i torsdagens match. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av

Frisk Asker trøkker gassen i bånn fra start.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Det soleklare høydepunktet på torsdagens langoddsprogram er den første kvalifiseringskampen mellom Notodden og Åsane. De kjemper om en plass i OBOS-ligaen. I tillegg spilles det kamper i Get-ligaen i ishockey og det er full serierunde i svensk SHL. Natt til fredag er det én kamp i NFL, amerikansk fotball, og det spilles også et par fotballkamper i Serie B i Brasil.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Narvik Hockey - Manglerud Star H (spillestopp kl. 1825)

Nyopprykkede Narvik har klart seg meget bra i Get-ligaen og står med 20 poeng etter de 18 første serierundene. Spesielt hjemme i Narvik har laget vist flotte takter i det siste. Stjernen, Vålerenga og Frisk er slått i de tre siste hjemmekampene. Tabelljumbo Manglerud/Star står med kun seks poeng (er riktignok fratrukket tre poeng) og gikk på sitt sjette strake tap hjemme mot Oilers søndag. Samtlige åtte bortekamper er tapt. 2,00 på Narvik synes veldig sjenerøst og må være et av kveldens mest interessante spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frisk Asker - Stjernen (HUB kun periode 1) 1,80 - 2,80 - 4,25 H (spillestopp kl. 1825)

Get-ligaen. Frisk Asker har fått opp dampen etter sitt forstyrrende gruppespill i Champions League er over og tok sin tredje strake hjemmeseier da Vålerenga ble slått 2-0 i Askerhallen lørdag. Leder gruppe 2 i serien og ligger på 2. plass med 35 poeng, 13 poeng bak serieleder Stavanger Oilers. Stjernen på 8. plass med 20 poeng og snudde Østfolderbyet hjemme mot Sparta lørdag til 5-3 seier. 1,40 på Frisk er kjip odds. Da er det mer interessant med hjemmeledelse etter 1.periode. Frisk har ledet etter 1. periode i sine fire siste hjemmekamper. 1,80 i odds på at de også leder etter 1. periode i kveld, er gangbar odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Örebro HK - Linköpings HC 1,78 - 4,10 - 3,15 H (spillestopp kl. 1855)

Örebro leder litt overraskende SHL når det er spilt 18 serierunder. Med 37 poeng er de ett poeng foran Luleå på 2. plass. Fem seire på de seks siste kampene. Linköping med fire strake seire, men tre av dem er kommet på hjemmeis. Ligger likevel fjerde sist med kun 21 poeng. Sju av ni bortekamper er tapt. 1,78 på serieleder Örebro kan spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Rögle BK - Färjestads BK 2,25 - 3,90 - 2,35 H (spillestopp kl. 1855)

Etter tre strake tap, ble det endelig seier igjen for Rögle sist lørdag med 2-1 mot Frölunda. Har slitt og sliter fortsatt med sentrale fravær. Ligger på 5. plass med 34 poeng. Samme poengsum har Färjestad som ligger på 4. plass. Gikk på en real smell borte mot Frölunda i Champions League tirsdag og røk 2-8 og klarte dermed ikke å forvalte sin 6-3 ledelse fra hjemmekampen og er ute av CL. Har vært klart best hjemme i seriespillet hittil. Uthvilte Rögle er et av våre utvalgte spill i kveldens SHL-runde.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Notodden - Åsane 2,20 - 3,10 - 3,00 H (spillestopp kl. 1855)

Kvalik til OBOS-ligaen. Returkampen spilles i Bergen søndag. Åsane var meget sterke hjemme på Myrdal denne sesongen, hvor de kun tapte én av 13 kamper. Spesielt defensivt var de trygge. Det gjorde at bergenslaget slapp inn færrest hjemmemål i 2. divisjon denne sesongen, kun åtte til sammen.Men den første kvalikkampen mot Notodden går på bortebane, og der har Åsane vært mer ujevne. Bortestatistikken viser 6-2-5. De vant bare én av de siste fem bortekampene sine, og jeg tror de også vil få problemer mot Notodden. 2,20 i odds på hjemmeseier til telemarkingene er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Luleå HF - Brynäs IF 1,50 - 4,25 - 4,50 H (spillestopp kl. 1855)

Luleå tok seg enkelt av sveitsiske Bern i åttedelsfinalen i Champions League og er klare for kvartfinale. Gjør det også svært bra i seriespillet og ligger på 2. plass, kun ett poeng bak serieleder Ørebro. Åtte av ni hjemmekamper er vunnet. Litt bedring for svakt plasserte Brynäs som i det minste har vunnet sine to siste hjemmekamper. Men ligger fortsatt tredje sist med kun 21 poeng og har tapt samtlige bortekamper, bortsett fra seriepremieren borte mot Frölunda. 1,57 på hjemmeseier er som det må være.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

IK Oskarshamn - Skellefteå AIK 3,15 - 4,00 - 1,80 H (spillestopp kl. 1855)

Som ventet har det blitt tøft for lille Oskarshamn som nyopprykket i SHL. De innledet riktignok bra, men etter tre strake tap, har de inntatt den forventede jumboplassen. De tapene har alle kommet på bortebane, hjemme er de to siste vunnet. Skellefteå er helt ute av form og har tapt seks av sine sju siste seriekamper og har mistet terreng til topp seks. Ligger på 7. plass med 26 poeng og tirsdag ble det exit fra Champions League. Oskarshamn kan stille uthvilte i kveld og 3,15 er spennende odds på hjemmeseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

IF Malmö Redhawks - Växjö Lakers HC 2,30 - 3,90 - 2,30 B (spillestopp kl. 1855)

Växjö Lakers har endelig fått opp farten etter en meget svak start og tok sin tredje strake seier, da det ble 3-2 hjemme mot Färjestad lørdag. Sam Hallens mannskap har nå fått fire lag bak seg og ligger på 10. plass med 21 poeng, men det er fortsatt 11 poeng opp til HV71 på 6. plass. Malmö er fire poeng foran, og har vel prestert som ventet. Førstekeeper Oscar Aisenfelt er fortsatt ute. Denne er åpen., men Lakers får tipset.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frölunda HC - Leksands IF (HUB kun periode 1) 1,85 - 2,65 - 4,10 U (spillestopp kl. 1855)

Frölunda med en strålende hjemmematch mot Färjestad i Champions League tirsdag og tok seg til kvartfinale. Gjør det også bra i serien og ligger på 3. plass, kun to poeng bak serieleder Ørebro. Leksand sliter i bunnen og etter to borteseire i månedsskiftet, har det blitt to strake tap igjen. Ligger nest sist med 17 poeng. HUB-oddsene til ordinær tid frister lite i denne kampen. Klart mer interessant er det med HUB-spill på 1. periode. Leksand har faktisk kun lagt under en gang etter 1. periode i sine ni bortekamper (tre av de fem siste har stått uavgjort). Frölunda har kun ledet fire av i ganger etter 1. peridoe i sine ni hjemmekamper. 2,65 på at det står uavgjort etter den første perioden i Scandinavum i kveld, er småspennende.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

HV71 - Djurgårdens IF 1,82 - 3,95 - 3,10 H (spillestopp kl. 1855)

16-1 i målforskjell for HV71 i de tre siste seriekampene og seks seire på åtte spilte hjemmekamper er det blitt for Jönköpings-laget. Ligger likevel "bare" på 6. plass, men har kun fem poeng opp til serieleder Ørebro. Djurgården vant som ventet åttedelsreturen hjemme mot Skellefteå i Champions League tirsdag og seg til kvartfinale i den turneringen. Men står med fem strake tap i serien. Mangler fortsatt Jakob Josefsen, men skadesituasjonen er uansett bedre nå. Likevel skal dette være bra sjanse for hjemmesterke HV 71.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode