SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå har RBK våknet

Rørvik  20190501.
En ivrig Rosenborgs trener Eirik Horneland under 1. runde NM fotball mellom Rørvik og Rosenborg på Rørvik kunstgress. (1-3)
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Rørvik 20190501. En ivrig Rosenborgs trener Eirik Horneland under 1. runde NM fotball mellom Rørvik og Rosenborg på Rørvik kunstgress. (1-3) Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En elendig innledning på sesongen har det vært, men fremgangen i forrige kamp var stor for trønderne.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel: Villa tar første skrittet mot Premier League

Oddssingel: Lampard på vei mot comeback i Premier League

Oddssingel Eliteserien: Nå kommer Rosenborg

Oddssingel 3. divisjon: Fyllingsdalen FK trenger en opptur

Lørdagskupongen: Kan Rosenborg spilles alene på lørdagskupongen?

Eurojackpot: To personer vant 440 millioner hver

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på klassikeren Lillestrøm – Rosenborg på Åråsen, i tillegg spilles det flere interessante playoffkamper i England. I Championship-playoffen spiller Aston Villa mot West Brom, mens Derby County møter Leeds, og i League One-playoffen møtes de to tidligere Premier League-klubbene Sunderland og Portsmouth. Det er også en rekker kamper fra norsk 2. -og 3. divisjon. Ellers ruller ishockey-VM videre i Slovakia.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Lillestrøm - Rosenborg B - 2,25 (Spillestopp 17:55)

Klikk her for å levere dette spillet

Lillestrøm har tre lag bak seg på tabellen så langt i sesongen. Kanarifuglene har spilt tre hjemmekamper i sesonginnledningen. To snaue seire mot Ranheim og Haugesund, i tillegg til et 0-2-tap mot Molde. Trener Jørgen Lennartsson og hans Lillestrøm går nok ingen stor sesong i møte, og ny kontrakt er nok det overordnede målet. Det bør dog gå bra. Lillestrøm tapte 0-4 borte mot Bodø/Glimt sist og var meget svake ved den anledningen. Her kunne det faktisk blitt mer enn fire, og Lillestrøm virket meget svake. Alt annet enn godt utgangspunkt til dagens kamp.

Det har vært en del skader for gultrøyene den siste tiden, men det virker som det går mot bedre tider nå. Gode Arnór Smárason trente fullt på torsdag. Dette var en god stund siden, og rapportene går utpå at han er i troppen til dagens kamp. Daniel Pedersen fikk en skulderskade mot Haugesund, men også han er tilbake og trener med laget. Han er og trolig med i troppen mot RBK. Tobias Salquist soner karantene for et direkte rødt kort.

Rosenborg er en stor gåte. Ankommer Åråsen nest sist på tabellen, og to poeng etter Lillestrøm. Mye intern uro helt tilbake til den omdiskuterte sparkingen av Ingebretsen/ Hoftun har ikke gjort klubben godt. Trener Eirik Horneland har tatt på seg litt av en oppgave. Det blir litt som å hoppe etter Wirkola, når de to forannevnte ble sparket etter tre strake seriemesterskap.

Det var dog fremgang i siste kamp da årets første seier ble et faktum. Sarpsborg ble sendt hjem fra Lerkendal med et 0-1 tap. Dette var en meget viktig seier for de hvitkledde. Det som var gledelig var at Rosenborg spilte bedre fotball i kampen mot Sarp. Dette RBK-laget er jo det beste laget i Eliteserien. Det er gode spillere over hele linja. Normalt sett tar de en hel del trepoengere fremover. 

På bortebane har trønderne tapt alle de tre spilte så langt. Bodø/ Glimt, Stabæk og Molde har alle sendt Rosenborg hjem uten poeng. På Åråsen taper nesten ikke Rosenborg. Trønderne har ikke gjort det på over ti år! Hele utrolig statistikk. På de siste ti kampene, mellom disse lagene på Åråsen, er statistikken 0-2-8. Sist Lillestrøm slo RBK på hjemmebane var tilbake i 2008. 

Begrunnelse B: Rosenborg tok sin første trepoenger i serien forrige helg. I tillegg har dem statistikken på sin siden, når de gjester dagens arena. Lillestrøm var og meget svake sist, og har fortsatt noen viktige fravær. Borteseier til 2,25 spilles!

Klikk her for å levere dette spillet