SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mos har funnet scoringsformen

Mustafa Abdellaoue står med tre seriemål for Strømsgodset hittil denne sesongen. 
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Mustafa Abdellaoue står med tre seriemål for Strømsgodset hittil denne sesongen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Mustafa Abdellaoue får trolig gode arbeidsbetingelse for Godset i kveldens hjemmekamp mot Viking.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Målscorerspill Eliteserien: Ny målfest på Marienlyst

Målscorerspill Eliteserien: Mos er i scoringsform

Oddssingel VM-ishockey: USA er for store favoritter

Mandagens langoddsprogram byr på Eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Viking som avslutter den sjuende serierunden. Norges hockeylandslag spiller sin tredje kamp i VM, i kveld er det Sverige som er motstander. I Sverige er det toppkamp i Allsvenskan mellom IFK Norrköping og IFK Gøteborg, og i Italia spilles det to kamper i Serie A. I Danmark er det en kamp i Superligaen og det spilles også playoffretur i League Two mellom Forest Green og Tranmere. I NHL er det klart for andre semifinalekamp mellom San Jose og St. Louis Blues natt til tirsdag.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Strømsgodset - Viking - Mustafa Abdellaoue scorer mål - 2,50 (spillestopp kl 18.55)

Strømsgodset var regnet som en av medaljekandidatene i fjorårssesongen, men endte opp med å kjempe for å unngå nedrykk. Så langt denne sesongen har nedturen fortsatt for drammenserne som ligger nest sist foran kvelden hjemmekamp. Kun en seier er det blitt og den kom i serieåpningen hjemme mot Haugesund. Da vant Godset noe ufortjent 3-2. Også de to øvrige hjemmekampene har endt med fem mål, men begge er tapt med 2-3. Og det mot normalt svake bortelag som Mjøndalen og Kristiansund. På bortebane fikk laget med seg et meget heldig poeng i Bergen i den første bortekampen, mens det ble 0-0 mot et svært plaget Rosenborg i den andre bortekampen. Sist søndag ble det så et fortjent 1-2 tap mot Odd. Bjørn Petter Ingebretsen kan i all hovedsak mønste skadefritt mannskap til kveldens kamp da Marcus Pedersen er tilbake i troppen.

Nyopprykkede Viking innledet med tre flotte seire, før det første tapet kom i fjerde serierunde borte mot Odd (0-1). Det ble etterfulgt av et nytt tap borte mot Ranheim for 14 dager siden. Sluttsifrene endte da med 2-5, men resultatet var slett ikke beskrivende for hvordan kampen var. Viking var veldig mye bedre med i den kampen. Sist mandag hadde Viking definitivt fortjent seieren hjemme mot Vålerenga, men de måtte nøye seg med 1-1. Bjarne Berntsen måtte komponere en helt ny forsvarsfirer til den kampen og han må fortsatt unnvære Runar Hove, Rolf Daniel Vikstøl og Axel Andresson.

Strømsgodset har sterke 7-2-0 på de ni siste tilsvarende i Drammen, men har ikke vært i nærheten av gammel hjemmestandard de siste sesongene. Samtlige av Godsets tre hjemmekamper denne sesongen har endt med fem mål. Kveldens kamp er dog vrien å vurdere i henhold til HUB. Vi har derfor lansert spill på over 3,5 mål som vårt hovedspill og formoder at hjemmelaget vil score et par av de målene. Mustafa Abdellaoue har scoret i to av de tre spilte hjemmekampene og han scoret også Godsets mål borte mot Odd sist søndag. Mos scoret også mål i de tre siste seriekampene for Godset i fjorårets sesong, blant annet ledermålet mot Lillestrøm i den siste hjemmekampen. Mos har fortsatt scoringsformen denne sesongen. 2,50 på at Mos tegner på scoringslisten i kveld er godkjent odds og blir vårt målscorerspill.

Klikk her for å levere dette spillet