SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mallorca skal tilbake til de store guttene

Xavi Hernandez var fortsatt en Barcelona-spiller sist gang Mallorca spilte i La Liga sesongen 2012/13.

Xavi Hernandez var fortsatt en Barcelona-spiller sist gang Mallorca spilte i La Liga sesongen 2012/13. Foto:

Av

Gudbenådede Xavi var fortsatt aktiv som Barcelona-spiller sist gang Mallorca spilte i La Liga. I kveld sikrer de playoff med seier i hjemme mot Granada.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel U20-VM: Deilig odds på Sør-Korea

Oddstips Segunda Division: Mallorca skal tilbake til de store guttene

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

V4 Jägersro: Lunsj med nye godbiter

V64 Solvalla: Strålende V64-omgang med Goop i hovedrollen

Joker: Ikke gjør disse Joker-tabbene

Det er forholdsvis stille på fotballfronten disse dagene i påvente av EM-kvalifisering og sluttspill i Nations League. Onsdagens langoddsprogram består av de tre siste åttedelsfinalene i U20-VM og French Open byr på fire kamper. I tillegg spilles det sju kamper i nest siste serierunde i Segunda i Spania, der en rekke lag er involvert i kampen om direkte opprykk og playoff.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Mallorca - Granada H 2,50 (spillestopp kl 20.55)

Nest siste serierunde i Segunda og toppkamp. I Segunda rykker de to øverste lagene direkte opp til La Liga, mens lag nummer tre til seks spiller playoff om en ledig plass i det gjeveste selskap i La Liga.

Mallorca gjorde 15 strake sesonger i La Liga før de rykket ned etter sesongen etter 2012/13 sesongen. Rundt årtusenskiftet tok de også to tredjeplasser. Faktisk rykket de ned til nivå 3 etter sesongen 2016/17, men de tok seg tilbake til Segunda på første forsøk sesongen 2017/18.  Men denne sesongen er laget for første gang etter nedrykket fra La Liga 2012/13, i posisjon til å ta seg tilbake til øverste nivå igjen. Før kveldens kamp ligger laget på 5. plass med 67 poeng og har tre poeng ned til Cadiz på 6. plass. I og med at innbyrdes oppgjør teller ved poenglikhet i Spania, vil Mallorca med seier i kveld være sikret playoff. Opp til Granada på 2. plass og direkte opprykk skiller det dog åtte poeng, så det løpet er kjørt. Råsterke 15-3-2 på 20 spilte hjemmekamper.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Granada endte helt sist i La Liga med kun fire seire i sesongen 2016/17, og endte på 10. plass i Segunda i sin første sesong igjen på nivå 2. Denne sesongen har det gått mye bedre og to runder før slutt ligger laget på 2. plass og direkte opprykk. Det skiller fire poeng ned til Albacete på 3. plass.  Avslutter med hjemmekamp mot ferdigspilte Alcorcon og har således alt i egne hender, selv med tap i kveld. Moderate 9-6-5 på bortebane.

Mallorca står med 10-1-0 på sine elleve siste hjemmekamper i serien, mens Granada ikke har bedre enn 2-2-2 på sine seks spilte bortekamper. 2,50 på hjemmeseier synes bra betalt med de forutsetningene som gjelder foran kveldens kamp på ferieøya og er det klart mest interessante objektet fra kveldens sju kamper i Segunda.

Klikk på lenken for å levere dette tipset!