SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool gjør jobben sin

Georginio Wijnaldum og de andre Liverpool-spillerne jubler etter nederlenderen har sendt Liverpool opp i 3-0-ledelse mot Barcelona.  Søndag er det ligatittelen som står på spill. (Peter Byrne/PA via AP)

Georginio Wijnaldum og de andre Liverpool-spillerne jubler etter nederlenderen har sendt Liverpool opp i 3-0-ledelse mot Barcelona. Søndag er det ligatittelen som står på spill. (Peter Byrne/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi tror Liverpool skaffer seg en tidlig scoring for å legge press på Manchester City.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Premier League: Liverpool gjør jobben sin

Oddssingel Premier League: Manchester City tåler presset

Oddssingel Eliteserien: Vanskelig bortekamp for Brann

Oddssingel Eliteserien: Ranheim kan overraske mot Vålerenga

Søndagskupongen: Molde er klink på søndagskupongen

Lotto: Åtte nye Lotto-millionærer på lørdag

Joker: Laksevåg-mann vant to millioner kroner

V75 Charlottenlund: V75-søndag med Copenhagen Cup

V64 Göteborg: Fantastisk V64-jackpotomgang på galoppen

For en fotball-søndag vi har foran oss! Søndag spilles siste serierunden i Premier League. Nå skal det avgjøres. Hvem vinner ligaen? Manchester City eller Liverpool? Det ligger an til bli en skikkelig rysare. I tillegg er det full serierunde både i Eliteserien og 1. divisjon her hjemme. Ellers spilles siste serierunden i 2. Bundesliga, hvor tre klubber kjemper om den siste direkte opprykksplassen til 1. Bundesliga. Og det er også nest siste serierunden i La Liga, hvor det fortsatt er spenning både i kampen om den siste Champions League-plassen og hvem som rykker ned.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Liverpool - Wolverhampton - Scores det 1. målet før det er spilt 20 minutter? Ja - 2,25 i odds (spillestopp kl. 1555)

Klikk her for å levere dette spillet

Liverpool er i kjempeform. De står med åtte strake seire i ligaen før siste serierunden, men de er fortsatt avhengig av at Manchester City gir bort poeng i sin kamp mot Brighton, skal de vinne Premier League for første gang.

Jürgen Klopp sine menn har solide 16-2-0 på Merseyside denne sesongen, den eneste kampen på eget gress som de har tapt er ligacupkampen mot Chelsea.

Liverpool har også en sterk statistikk mot søndagens motstander i Premier League. De har vunnet vunnet de fire siste kampene mot Wolves i ligaen, og kun tapt én av de siste ni kampene mot ulvene. Fasiten viser seks seire og to uavgjorte kamper.

På søndag møtes disse to lagene for sjette gang i siste serierunden i toppdivisjonen, og Liverpool har vunnet de fem første matchene med imponerende 12-4 i målforskjell.

En annen faktaopplysning som er interessant, er at Liverpool ikke har tapt den siste kampen på hjemmebane i en sesong på 13 forsøk. Sist de tapte hjemme i siste serierunden var mot Arsenal i 1989. Den gangen mistet de Liverpool seriemesterskapet

Wolves på sin side har tatt syvendeplassen i Premier League som kan gi spill i Europa League neste sesong. Laget til Nuno Espirito Santo har vært en pest og en plage for topp seks-lagene denne sesongen, og de er et av få lag som har klart å vinne mot Liverpool denne sesongen. De slo Anfield-laget ut av FA-cupen i januar.

Vanligvis ville dette vært en svært tøff kamp for Liverpool, men Wolves har ingenting å spille for søndag og det blir spennende å se om det påvirker dem i kampen på Anfield.

Jeg tror Wolves kommer til å gi Liverpool kamp, men jeg har sett nok av Liverpool denne sesongen til å vite at hvis de trenger et mål, så scorer de et mål. 

Jürgen Klopp sitt mannskap har hatt en fantastisk sesong, og alt de kan gjøre søndag er å vinne, og det tror jeg de gjør. Dersom de gjør det og ender på andreplass med 97 poeng, så har de iallfall gjort det de kan.

I fire av de fem siste hjemmekampene til Liverpool har de scoret før det er spilt 20 minutter, og i syv av de siste ti kampene på Anfield har Liverpool scoret før stadionuret har vist 20 minutter. Jeg tror Liverpool vil kjøre på fra start i søndagens kamp, og det er sannsynlig at de vil score tidlig i kampen.Oddsen for at Liverpool scorer før det er spilt 20 minutter er 2,25. Det mener jeg er et interessant spill. 

Klikk her for å levere dette spillet