SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leeds har kollapset

Leeds United's Liam Cooper leaves the pitch after getting a red card during the English FA Cup soccer match between Sutton United and Leeds United at Borough Sports Ground in London, Sunday, Jan. 29, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Leeds United's Liam Cooper leaves the pitch after getting a red card during the English FA Cup soccer match between Sutton United and Leeds United at Borough Sports Ground in London, Sunday, Jan. 29, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Den tidligere Chelsea-stjernen Frank Lampard har fått en opptur med Derby mot slutten av sesongen. Vi tror de kan overraske mot formsvake Leeds på Pride Park i kveld.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel: Villa tar første skrittet mot Premier League

Oddssingel: Lampard på vei mot comeback i Premier League

Oddssingel Eliteserien: Nå kommer Rosenborg

Oddssingel 3. divisjon: Fyllingsdalen FK trenger en opptur

Lørdagskupongen: Kan Rosenborg spilles alene på lørdagskupongen?

Eurojackpot: To personer vant 440 millioner hver

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på klassikeren Lillestrøm – Rosenborg på Åråsen, i tillegg spilles det flere interessante playoffkamper i England. I Championship-playoffen spiller Aston Villa mot West Brom, mens Derby County møter Leeds, og i League One-playoffen møtes de to tidligere Premier League-klubbene Sunderland og Portsmouth. Det er også en rekker kamper fra norsk 2. -og 3. divisjon. Ellers ruller ishockey-VM videre i Slovakia.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Derby County – Leeds United 2,80 – 3,00 – 2,35 (spillestopp kl. 1810)

Forrige gang disse to lagene møttes, ble det avslørt at Marcelo Bielsa sitt lag hadde spionert på Derby. En spion som ble oppdaget på Derby sitt treningsanlegg viste seg å være ansatt i Leeds. Bielsa innrømte at han spionerte på motstanderne før hver kamp.

Derby klarte å skaffe seg en plass i playoffen i den aller siste kampen av sesongen, etter en 3-1-seier mot West Brom på Pride Park. Nå jakter de en ny seier, etter å ha vunnet fire av de seks siste kampene i ligaen.

Frank Lampard slet med å få The Rams inn blant topp seks-lagene, men de viser god form nå. Har de klart å prikke inn formen perfekt? Playoff-historien er full av eksempler på lag som fikk flyt mot slutten av sesongen og rykket opp. Er Derby i stand til å gjøre det samme?

Leeds har kjempet om direkte opprykk hele sesongen, men kollapset mot slutten av sesongen. De hadde en tre poengs ledelse på lag nummer tre med fire kamper igjen av sesongen.

Bielsa har en vanskelig oppgave med å løfte opp mannskapet etter at det direkte opprykket røk.

Defensivt har de ikke sett bra ut for Leeds. De har sluppet inn mål i alle de fire siste kampene. Nå møter de et Derby-lag som har funnet flyten, så jeg forventer at The Rams vil være gode foran mål.

De burde ha en god mulighet til å score mot et Leeds-lag som har vaklet bakover. De har sluppet inn mål i de fire siste kampene denne sesongen. Nå møter de et Derby-lag som avsluttet sesongen med å score 15 mål på de fire siste hjemmekampene.

Samtidig er det verdt å merke seg at The Rams har sluppet inn mål mot alle de åtte beste lagene i Championship.

Frank Lampard & Co. er full av selvtillit før playoffen. Derby er underdogs for mange, men de viste mot WBA at de har funnet formen. The Rams har kun tapt én av de siste tolv Championship-kampene. Leeds slitt på Pride Park, hvor de har tapt tre av de fire siste kampene. Jeg tror de kan få trøbbel igjen lørdag kveld. 2,80 i odds på hjemmeseier er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet