SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hammarby skal utfordre Malmö

Hammarby er Nordens mest populære lag og snitter på rundt 20 000 tilskuere på sine hjemmekamper på Tele2 Arena i Stockholm
Foto: MAJA SUSLIN / NTB scanpix

Hammarby er Nordens mest populære lag og snitter på rundt 20 000 tilskuere på sine hjemmekamper på Tele2 Arena i Stockholm Foto: MAJA SUSLIN / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hammarby har fått opp farten etter en litt svak start på sesongen. I kveld er det toppkamp hjemme mot Östersund.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel England: Villa nærmer seg Premier League-comeback

Oddsdobbel: Hammarby skal utfordre Malmö

Lotto: Åtte nye Lotto-millionærer på lørdag

Joker: Laksevåg-mann vant to millioner kroner

Tirsdagens langoddsprogram byr på fire kamper fra det pågående verdensmesterskapet i ishockey og natt til onsdag er det klart for tredje semifinalekamp mellom Carolina Hurricanes og Boston Bruins i NHL-sluttspillet. I England er det klart for andre playoffkamp mellom West Bromwich og Aston Villa og i Allsvenskan er det en kamp, mens det også spilles en kamp i Superettan. I Belgia, Skottland og Nederland spilles det playoffkamper, mens det er en kamp i dansk 1. divisjon.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Hammarby - Östersund H 1,50 (spillestopp kl 18.55)


Toppkamp i Allsvenskan. Etter åtte serierunder topper favoritten Malmö med 17 poeng, mens IFK Gøteborg ligger på en overraskende 2. plass med 16 poeng. Hammarby er ett av tre lag på 14 poeng, og ligger på 4. plass. Etter en litt skuffende start på sesongen med kun to poeng på de tre første seriekampene, har det blitt fire seire og ett bortetap mot Malmö på de fem siste seriekampene.  Som vanlig er Hammarby klart best hjemme på Tele 2 Arena i Stockholm. Måtte riktignok nøye seg med 1-1 mot Kalmar i den første hjemmekampen, men de tre neste er alle vunnet. Hammarby leverte sterke 10-1-4 på hjemmebane i fjorårssesongen.  Trener Stefan Billborn kan glede seg over ingen nye skader eller karantener i sitt lag.

Östersund har blitt tappet for en rekke spillere de siste par årene, men eks Viking-trener Ian Burchnall har likevel gjort en flott jobb med laget.  De ligger poenget bak Hammarby (13 poeng) og har kun ett tap hittil (3-4-1). Har likevel tatt klart flest poeng hjemme (2-2-0), borte er det kun blitt en seier på fire forsøk (1-2-1). Den seieren kom mot svakt plasserte AFC Eskilstuna.

Hammarby har faktisk ikke slått Östersund hjemme de tre foregående sesongene (0-2-1), men årets utgave av Hammarby ser bedre ut enn på lenge. 1,50 på hjemmeseier er snaut, men vi tror uansett klart mest på hjemmeseier. Som singelspill duger det naturligvis ikke, så vi kombinerer med en kamp fra dansk 1. divisjon.

Silkeborg - Viborg H 2,25 (spillestopp kl 18.55)
Toppkamp i dansk 1. divisjon. Med tre kamper igjen å spille topper Silkeborg tabellen med sine 54 poeng og har ett poeng ned til Viborg på 2. plass. Fremad Amager som kun har to kamper igjen å spille ligger på 3. plass med 50 poeng. Det innebærer at Silkeborg med seier i kveld, "kvitter" seg med Fremad Amager i kampen om 1. plassen og får fire poeng ned til Viborg på 2. plass med kun to kamper igjen å spille. Kun vinneren rykker opp til Superligaen, mens lag to og tre må spille playoff. Silkeborg står med ti poeng på sine fire siste kamper og totalt med 8-3-4 hjemme på Jysk Park.  Det er forøvrig utsolgt til kveldens kamp og ca 10 000 tilskuere vil være på plass. 

Silkeborg har bortekamp mot Fremad Amager i nest siste serierunde og avslutter hjemme mot ferdigspilte Nykøbing og vil altså med seier i kveld, kun trenge en seier på de to siste seriekampene for å sikre opprykk. Trener Michael Hansen må fortsatt unnvære Simon Jakobsen og Magnus Mattson, men de har til gjengjeld vært ute en stund.

Viborg på sin side har bortekamp mot Hvidovre og hjemmekamp mot Fremad Amager i sine to siste etter denne. De vil naturligvis gå for seier i kveld, men har fem tap på sine fjorten spilte bortekamper denne sesongen. Kommer senest fra to strake hjemmeseire, men de tapte forrige bortekamp mot Køge med 0-1.

Hjemmelaget tar et markant steg mot direkte opprykk i kveld og de får altså støtte fra et utsolgt hjemmestadion. 2,25 på hjemmeseier er fin odds og spilles i kombinasjon med seier til Hammarby. Totalodds på denne nordiske favorittdobbelen blir da 3,38.

Klikk her for å levere dette spillet