SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Grealish fikser Villa-opptur

Aston Villa's Jack Grealish er tilbake hos Aston Villa i kveld. Vi tror han kan løfte laget offensivt.

Aston Villa's Jack Grealish er tilbake hos Aston Villa i kveld. Vi tror han kan løfte laget offensivt. Foto:

Av

Jack Grealish er tilbake hos Aston Villa i kveld. Han er lagets viktigste offensive spiller. Vi tror på hjemmeseier i Birmingham.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstips: Sjekk tipsene på åtte av mandagens kamper

Oddstips Premier League: Grealish ordner Villa-seier

Oddstips Serie A: Cagliari fortsetter å imponere på bortebane

Eurojackpot: Tre deler 908 millioner kroner

Vikinglotto: Vant saftige 2,4 millioner i andrepremie i Vikinglotto

Det er flere godbiter på mandagens oddsprogram. Aston Villa jakter sin første seier i Premier League på over én måned når Newcastle kommer til Birmingham, mens Spal møter Genoa i et rent bunnoppgjør i italiensk Serie A. Det spilles også kamper blant annet på nest øverste nivå i Tyskland, Frankrike og Italia. Natt til tirsdag spilles det ni kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 144 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Aston Villa - Newcastle United 2,10 - 3,45 - 3,20 H (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Den 13 serierunden i Premier League avsluttes på Villa Park mandag. Aston Villa brukte store beløp på nye spillere i løpet av sommeren. Målet var å sikre plassen i toppdivisjonen etter lagets første nedrykk fra Premier League. Resultatet av pengebruken har vært så som så.

Birmingham-klubben har en spillerstall med stort potensial, men de trenger fortsatt tid til å bli samspilt. Etter 1-2-tapet mot Midland-rivalene Wolves falt Villa ned på fjerde sisteplass. De ligger og vaker over nedrykksstreken med elleve poeng, ett poeng foran Norwich, som er på nedrykksplass.

Villa har slått Everton og Brighton på hjemmebane der totalen viser 2-2-2 på de seks første. Vertene er uten seier i de seks siste hjemmekampene mot Newcastle. De to siste kampene endte 0-0.

Villa liker ikke mandagskamper. De har kun vunnet én av de 17 siste kampene som er spilt på en mandag. Seieren kom mot Sunderland i april 2013. Den gangen vant Villa 6-1.

Lag kode Kopier kode

Det hersket dommedagsstemning på St. James' Park etter at Rafa Benitez forlot Tyneside og ble erstattet av Steve Bruce, men nå er negativiteten borte. De er allerede oppe på 15 poeng etter 4-3-5 totalt. Borte er fire av seks tapt, mens det er blitt overraskende borteseire mot Tottenham (1-0) og West Ham (3-2).

Newcastle kan ta sin tredje ligaseier på rad for første gang siden november 2018, men de har ikke vunnet to bortekamper på rad siden januar 2018.

Newcastle er i likhet med Aston Villa et dårlig mandagslag. The Magpies har tapt tolv av de siste 15 Premier League-kampene som er spilt på en mandag. Alle 15 kampene ble spilt på bortebane. I tillegg har Steve Bruce tapt de tre siste kampene mot lag han tidligere har ledet. Senest i april tapte han 1-3 mot Aston Villa da han var manager i Sheffield Wednesday. Jeg tror han taper igjen i kveld.

Hovedgrunnen er at Villas beste offensive spiller er tilbake. Aston Villa-kaptein Jack Grealish har vært ute i fire uker med en skade i leggen. Han starter trolig for Villa i mandagens kamp mot Newcastle. Tom Heaton, Bjorn Engels og Matt Targett er også friskmeldt.

Newcastle-manager Steve Bruce kan glede seg over at Florian Lejeune og Fabian Schar er tilgjengelige igjen etter kneskader. Også midtstopper Ciaran Clark er spilleklar. Kaptein Jamaal Lascelles og vingen Matt Ritchie er fortsatt ute med skader.

Det ligger an til å bli en jevnspilt kamp på Villa Park, men jeg tror hjemmelaget vinner. De har fått tilbake lagets viktigste offensive spiller Jack Grealish, og de spiller på hjemmebane. Ingen trær vokser inn i himmelen. Newcastle taper her, tror jeg. Oddsen på hjemmeseier er 2,10. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset